Recompense hipoalergenice caini, Vitakraft Dog Minis, 120 g

Recompense hipoalergenice caini, Vitakraft Dog Minis, 120 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Vitakraft Dog Minis 120 gr sunt recompense hipoalergenice pentru caini.

Caracteristici si beneficii:

- Carnati suculenti pentru o gustare uşor digerabila, intr-o conserva practica.

- Cantitate de mirodenii diminuata, fara invelis de piele, hipoalergenic.

- Hrana complementara pentru caini. Reteta fara zahar.

- Refrigerati dupa deschiderea conservei, utilizati in decurs de 2-3 zile si oferiti recompensa cainelui la temperatura camerei.

COMPOZIŢIE: carne si derivate din carne 75% (din care carne macra 100%),minerale, derivate de origine vegetala, extracte de proteine vegetale.

CONSTITUENŢI ANALITICI: umiditate 70%, proteine 10,5%, grasime 18%, fibre brute 0,4%, cenusa bruta 1,5%. Contine conservanti si antioxidanti. Nu conţine coloranti sau arome artificiale.

INSTRUCŢIUNI DE HRANIRE:

  • Pentru caini cu greutatea mai mica de 15kg, 1-3 bucati/zi.
  • Pentru caini cu greutatea intre 15-25kg, 3-5 bucati/zi. 
  • Pentru caini cu greutatea mai mare de 25kg, 5-8 bucati/zi. 
  • A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul datei indicate/Numar lot: indicat pe ambalaj. Pastrati intr-un loc uscat si racoros.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Recompense hipoalergenice caini, Vitakraft Dog Minis, 120 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitakraft. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii-caini marca Vitakraft pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Recompense hipoalergenice caini, Vitakraft Dog Minis, 120 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Recompense hipoalergenice caini, Vitakraft Dog Minis, 120 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Recompense hipoalergenice caini, Vitakraft Dog Minis, 120 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii-caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Recompense hipoalergenice caini, Vitakraft Dog Minis, 120 g la prețul 15,43 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitakraft pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-VIT-56
Cod Intern Furnizor 136651
Producător Vitakraft
Tip Hipoalergenice
Greutate 120 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.