Combatere Tantari

La fel ca mustele si alti daunatori, tantarii ne pot transforma casa intr-un cosmar. Acestia pot fi foarte enervanti, dar si purtatori de boli. De aceea, este important sa incercati sa scapati cat mai repede de acestia, inainte de a deveni o problema serioasa.

Desi poate parea ca acestia sunt imposibil de indepartat, exista numeroase solutii care te vor ajuta sa scapi de aceste insecte enervante. Insa, PetMart.ro este alaturi de tine si te va ajuta sa gasesti o solutie contra tantarilor potrivita, in functie de mai multi factori.

De ce trebuie sa scapi rapid de tantari?

Tantarii sunt considerate unele dintre cele mai periculoase animale de pe planeta pentru ca acestia sunt de cele mai multe ori asociati cu cele mai multe morti ale oamenilor. Bolile pe care tantarii le pot transporta sunt numeroase si foarte periculoase, cum este malaria sau febra galbena. Trebuie sa stiti ca doar femelele inteapa, in timp ce masculii se hranesc cu ajutorului nectarului de flori. Femelele inteapa oamenii si se hranesc cu sange atunci cand au nevoie de proteine pentru a putea depune ouale.

Tantarii se inmultesc si se nasc in locurile de langa apa, de aceea trebuie sa faci tot posibilul sa minimizezi cantitatea de apa din jurul casei, pentru ca ei sa nu se poata inmulti. De asemenea, ar trebui sa incercati sa scapati si de vegetatia ce pastreaza umiditatea si umbra.

Apoi puteti alege un insecticid tantari, in functie de mai multe lucruri. Nu va fi greu sa gasiti o solutie anti tantari potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Reuseste in combaterea tantarilor

Cu atatea solutii impotriva tantarilor, nu aveti cum sa nu rezolvati aceasta problema. Un insecticid contra tantarilor se va alege in functie de suprafata pe care se va aplica acesta, dar depinde si de echipamentul pe care il detineti.

Daca veti alege o solutie contra tantarilor solubila, ai grija sa dizolvi in apa doar atat cat vei folosi, pentru ca apoi acestea isi vor pierde din proprietati. O solutie anti tantari ambalata intr-un plic de 20 de grame poate acoperi o suprafata de pana la 200 de metri patrati. Un insecticid ce se ocupa de combaterea tantarilor poate sa nu aiba efectele dorite, daca substanta activa este distrusa de praf, umiditate sau de razele soarelui.

PetMart.ro ti-a pregatit o gama larga de solutii anti tantari

Daca vrei sa scapi repede de problema tantarilor intr-un mod sigur si rapid, atunci poti alege o solutie impotriva tantarilor din gama variata de la PetMart.ro. Poti opta intre un insecticid tantari pentru exterior sau unul pentru interior, in functie de caz.

PetMart.ro iti pune la dispozitie un numar mare de tipuri de insecticide pentru tantari din care sa alegi si pe care sa le folosesti pentru a-ti proteja membrii familiei.