Reptile

Tot ce ai nevoie pentru ingrijirea reptilelor

Animale de companie tacute, reptilele nu sunt in topul preferintelor animalelor de casa, dar specii precum broastele testoase sau iguanele sunt din ce in ce mai intalnite. Reptilele pot fii animale de companie interesante si placute.

Ca toate animalele de companie si reptilele au nevoie de anumite articole si accesorii pentru a primi ingrijirea de care au nevoie. Pentru a putea avea grija intr-un mod corespunzator de o reptila ar trebui sa va informati despre aspectele pe care le implica cresterea unui astfel de animal de companie.

Nevoile acestor animale de companie exotice sunt total diferite de cele pe care le au cainii si pisicile, de exemplu, de aceea, cei care isi doresc un astfel de prieten necuvantator ar trebui sa detina un set elementar de cunostinte despre reptile.

Testoasele sunt reptilele cel mai des alese drept animale de companie din randul reptilelor. Desi sunt dragute, acestea nu sunt usor de ingrijit. Ele au nevoie de un spatiu doar al lor, de un anumit tip de hrana si de o temperatura constanta a apei. SI iguanele au nevoie de anumite conditii pentru a trai in captivitate.

Hrana si accesorii pentru reptile de la PetMart.ro !

PetMart.pl este pet shop-ul online unde vei gasi toate articolele de care ai nevoie pentru a ingriji intr-un mod corespunzator o reptila. Veti gasi o gama variata de hrana reptile, accesorii pentru reptile, cat si produse farmaceutice pentru reptile.

Fie ca aveti nevoie de un terariu, de hrana pentru diferite tipuri de reptile, de lampa pentru terariu sau de orice alt articol necesar pentru ingrijirea reptilelor puteti plasa rapid si simplu o comanda online!