Combatere Rozatoare

Uneori, ne putem confrunta cu o multime de probleme daca locuim la tara, si nu numai. Pe langa gandaci sau alte insecte care ne fac viata mai grea, mult mai de temut sunt rozatoarele, ce pot crea probleme grave oricui.

Fie ca e vorba de casa ta, de un depozit, o magazie sau de orice alta incapere in care ati vazut urme lasate de soareci sau sobolani, sunt o multime de modalitati cu ajutorul carora sa scapi de rozatoare, iar PerMart este alaturi de tine in aceasta lupta.

Cum sa scapati de sobolani: Solutii anti rozatoare

Rozatoarele pot provoca probleme foarte mari, dar pot fi si purtatoare de boli pe care le pot transmite oamenilor. Exista mai multe modalitati prin care puteti combate soarecii sau sobolanii din interior sau din gradina sau curte. Cea mai des aleasa metoda pentru a scapa de aceasta problema este otrava pentru sobolani sau soareci, pentru ca este usor de folosit de oamenii de toate varstele, dar si aceasta este de mai multe feluri, din care puteti alege in functie de caz.

De asemenea, sunt si metodele clasice, dar care nu sunt atat de eficiente, cum sunt capcanele pentru soareci si sobolani sau strachina si nuca.

Tipuri de otrava de sobolani

Sunt mai multe feluri de otrava sobolani si soareci pe care le puteti folosi in functie de diferite situatii. Poti opta pentru otrava soareci,sobolani care sa te scape de orice problema.

Momeala raticida poate omori toate tipurile de sobolani si soareci si este potrivita pentru folosirea casnica. Aceasta este prezenta sub forma unui gel dur si te poate scapa de toate tipurile de rozatoare. De multe ori acest fel de otrava soareci este eficient si permite o deratizare totala.

Grausorul de sobolani este o otrava pentru soareci clasica. Aceasta otrava pt sobolani este cunoascuta si sub numele de probrodirat si ucide soarecii sau rozatoarele in cateva zile. Grausorul se pune intr-un recipient si se completeaza pe masura ce se consuma, acesta trebuie pus in locuri greu accesibile pentru a nu fi consumat de alte animale din curte.

Lipiciul pentru soareci este o alternativa ecologica pentru otrava de soareci, acesta este o pasta care nu miroase si care tine rozatoarele in locul in care a fost aplicata. Aceasta se pune in strat subtire pe o scandura sau pe o tavita, iar soarecii care calca pe aceasta pasta vor fi imobilizati.

O otrava pentru sobolani puternica va fi folosita atunci cand alte solutii nu au dat randament, in cazul unor forme rezistente de soareci si sobolani.

Alege din gama de otrava pentru soareci si sobolani de la PetMart

Daca si tu vrei sa scapi cat mai rapid de invadatorii care nu-ti dau pace poti alege orice fel de otrava sobolani la un pret foarte convenabil de la PetMart.ro. Aici vei gasi o gama variata de otravuri pentru sobolani care te vor ajuta sa scapi de rozatoarele din orice loc. Alege si tu de la PetMart o solutie anti raticide!