Hrana Pasari Ferma

Pasarile sunt animale pe care foarte multi le aleg pentru cresterea la ferma sau in curte, iar cele mai intalnite sunt gainile. De asemenea, alte pasari pe care romanii aleg sa le creasca sunt ratele, gastele, porumbeii si multe altele.

Modul in care acestea trebuie hranite depinde de mai multi factori, iar acestea au nevoie de o dieta care sa corespunda nevoilor lor nutritive.

Hrana pentru gaini ouatoare

In functie de varsta si destinatia pasarilor de care ai grija, vei putea alege mancarea de gaini potrivita. Un pui are alte nevoi fata de o gaina matura, de aceea hrana unei gaini va fi diferita. Cei care cresc gaini in curte aleg furaje amestecate, ce se gasesc usor in comert.

Mancarea pentru gaini ouatoare trebuie sa fie specifica pentru fiecare specie si rasa de gaini in parte, dar si sa corespunda varstei acestora.

Desi furajele sunt folosite de crescatori pentru gaini sunt si alte cereale sau resurse care pot fi folosite ca hrana pentru gaini ouatoare. Concentratele de vitamine si minerale contin o multime de substante nutritive necesare pentru gainile crescute pentru oua.

Nisipul este si el foarte important si trebuie sa fie inclus in hrana gainilor ouatoare. Acesta ajuta la macinarea mancarii in bucatele mai mici. De asemenea, aceste gaini au nevoie si de calciu pentru a produce oua cu coaja tare.

Ce mancare alegem pentru porumbei?

La fel ca si gainile, porumbeii sunt si ei crescuti in multe gospodarii si ferme si au nevoie de o hrana pentru porumbei care sa corespunda necesitatilor acestora.

Hrana porumbeilor trebuie sa contina substante minerale si vitamine care sa ii ajute pe acestia sa se dezvolte in mod corespunzator. Trebuie sa stiti ca o mancare de porumbei trebuie sa contina atat cereale, cat si seminte de oleaginoase.

Aceste pasari isi aleg mancarea dupa felul in care arata, nu dupa gust. De aceea, ar trebui sa alegeti o mancare porumbei deschisa la culoare, pentru ca pe aceasta o vor prefera, la fel ca multe alte pasari. Nu trebuie sa alegi o mancare porumbei dupa pret, ci sa tii cont de nevoile acestora. Pe timp de iarna, apetitul acestora creste si de aceea veti avea nevoie de mai multa hrana porumbei. Fie ca esti in cautare de hrana pentru porumbei de vanzare sau de hrana porumbei ce are un pret corect, vei gasi mai multe sortimente din care sa alegi cu ajutorul PetMart.ro

Alege din gama variata de hrana pentru gaini si mancare porumbei de la PetMart.ro

PetMart.ro iti pune la dispozitie o gama larga de sortimente de hrana pasari din care sa alegi in functie de pasarile pe care le cresti. Fie ca ai nevoie de hrana prepelite, hrana gaini sau hrana porumbei ieftina, vei gasi mai multe sortimente din care sa alegi.

Orice fel de mancare pasari ai avea nevoie, o poti comanda de oriunde si la orice ora cu ajutorul PetMart.ro!