Combatere Gandaci

Casa noastra poate fi vizitata de musafiri nepoftiti, de care scapam cu greu. Insectele, rozatoarele sau alti daunatori ne pot crea probleme. De unii dintre acestia putem scapa usor, dar de altii este mai dificil sa ne descotorosim.

Unii dintre cei mai neplacuti daunatori cu care ne putem confrunta si de care nu scapam cu una, cu doua sunt si gandacii de bucatarie. Insa, nu trebuie sa va faceti griji, PetMart.ro va pune la dispozitie o gama vasta de solutii gandaci de bucatarie cu ajutorul carora sa scapati de acestia pentru totdeauna.

Cum scapam de niste gandaci de bucatarie?

Creaturi nocturne, gandacii de bucatarie stau pe timp de zi ascunsi in crapaturi sau acolo unde gasesc o sursa de hrana. Acestia apar cel mai des in zone unde se pregatesc alimente, cum sunt bucatariile, restaurantele sau alte locuri unde se serveste mancare.

Este foarte greu sa controlezi modul in care se inmultesc gandacii de bucatarie, dar trebuie sa gasesti o solutie pentru a scapa cat mai repede de ei, mai ales ca sunt asociati si cu mai multe organisme patogene, ce reprezinta o sursa de alergeni. Acestia pot infecta toata bucataria si aparatele din bucatarie cu astfel de alergeni. Oamenii care sunt sensibili si au alergii pot suferi de astm bronsic sau rinita persistenta daca inhaleaza astfel de alergeni.

Este important sa stiti ca trebuie sa gasiti in cel mai scurt timp o solutie gandaci bucatarie, pentru ca acestia pot deveni rezistenti la unele insecticide, prin expunere repetata. Astfel, alegerea insecticidului devine esentiala, daca vreti sa scapati de problema.

Puteti alege o solutie gandaci cu spectru larg de actiune, care nu prezinta riscuri pentru oameni sau animale.

Solutii impotriva gandacilor de bucatarie

Inainte de a aplica o otrava gandaci de bucatarie, trebuie sa verifici daca exista cuiburi de gandaci in casa. Acestia se ascund in locurile umede, izolate, unde nu intra lumina si unde sa nu fie deranjati.

Exista mai multe feluri de solutii pt gandacii de bucatarie, cum sunt si capcanele cu adezivi ce au la baza feromoni si atractanti alimentari. Acestea sunt ideale atunci cand nu exista cuiburi de gandaci in casa dumneavoastra, ci doar vin din alte locuri pentru a cauta hrana.

O alta solutie pentru gandacii de bucatarie este si gelul inssecticid, acolo unde gradul de infestare este mediu, sau o solutie gandaci ce se poate dizolva in apa si apoi se pulverizeaza in locurile cu probleme.

Alege dintr-o gama variata de solutii pentru gandacii de bucatarie de la PetMart.ro

PetMart.ro va pune la dispozitie o gama variata de solutii impotriva gandacilor de bucatarie, din care sa alegeti in functie de cat de grava e problema.

Daca vreti sa obtineti intr-un timp scurt starpirea gandacilor de bucatarie, atunci alegeti cu grija o solutie potrivita cu ajutorul nostru. Astfel, va veti proteja toti membrii familiei de bolile pe care gandacii de bucatarie le pot aduce.