Farmacie Cai

Animale elegante si maiestuoase, caii sunt foarte iubiti si apreciati de foarte multi de oameni. Dar, la fel ca acestia, caii se pot imbolnavi din diverse cauze. Printre cele mai comune simptome se numara si inflamatiile si durerile, iar ca si noi caii sufera din aceste cauze. Din fericire, exista tratamente potrivite cu ajutorul carora ii putem ajuta sa treaca peste orice fel de problema medicala.

Unele dintre cele mai folosite tratamente pentru inflamatii sau dureri articulare sunt gelurile inflamatorii sau diferitele tipuri de unguent cai.

Cum actioneaza un gel antiinflamator pentru cai

Cele mai frecvente semne ale afectiunilor de care caii pot suferi sunt inflamatiile. Durerile si inflamatiile pot fi asociate si bolilor, ranilor sau contaminarii cu paraziti interni sau externi.

O alifie pentru cai poate ajuta la reducerea inflamarii, dar are si efect calmant asupra acestor animale.

Tendoanele inflamate sunt afectiuni des intalnite la caii de curse, acestea trebuie sa fie tratate rapid, in mod corespunzator. Insa, puteti alege un unguent pentru cai de curse pentru a ameliora suferinta acestor animale, ce poate fi provocata de presiunea excesiva asupra tendonului din timpul exercitiilor. Inainte de a lua vreo masura sau de a alege un tratament pentru a grabi vindecarea calului tau ar trebui sa consulti un medic veterinar.

Unguent pentru cai folosit de oameni

Desi a fost creat pentru cai, un gel antiinflamator pentru cai poate fi folosit si de oameni pentru tratarea afectiunilor incheieturilor, a celor reumatice sau musculare. Astfel, un unguent pentru cai folosit de oameni nu-ti va face nici un fel de problema, daca il aplicati intr-un strat subtire si il masati usor. Un gel pentru cai este numai pentru aplicarea externa, iar contactul cu rani deschise, mucoasele membranare sau cu ochii trebuie evitat.

Realizat din ingrediente naturale, acesta ofera pielii o senzatie racoroasa, iar apoi este stimulata circulatia. De asemenea, aceasta crema are un efect de reducere a durerii si de scadere a inflamatiei. Aceste creme nu pateaza si nu necesita un bandaj suplimentar.

Gama variata de tipuri de unguente de cal

PetMart.ro va pune la dispozitie o gama larga de tipuri de geluri pentru cai pe care sa le folosesti la recomandarea medicului veterinar sau atunci cand este neaparata nevoie.

Pe langa creme pentru cai vei gasi si multe alte medicamente care te vor ajuta sa iti pui calul pe picioare. De asemenea, vei gasi si multe alte produse farmaceutice pentru cai, dar si pentru alte animale de casa. Cu ajutorul nostru poti comanda simplu si rapid toate produsele de care ai nevoie de oriunde din tara si la orice ora. Asa ca, daca nu gasiti la voi in oras un anumit medicament sau o anume crema pentru cai, PetMart.ro va este alaturi.

Alegeti sa aveti animale sanatoase si bine ingrijite cu ajutorul pet shop-ului online PetMart.ro!