În data de 24.06 farmacia PetMart va fi închisă! În această dată nu se pot ridica produse, nu se vor prelua comenzi telefonice și nu se vor efectua livrări.

Combatere Muste

Daunatorii, indiferent de felul lor, sunt greu de indepartat si dau batai de cap celor care se confrunta cu astfel de musafiri nepoftiti. Mustele sunt si ele unele dintre cele care ne fac probleme, mai ales vara, atunci cand apar cele mai multe. Acestea nu sunt doar dezgustatoare, dar sunt si purtatoare de anumite boli pe care le pot transmite.

Insa nu trebuie sa va faceti griji in privinta acestora, pentru ca exista numeroase solutii anti muste.

Nu lasa mustele sa te deranjeze

Pentru ca mustele sunt si periculoase, trebuie sa ai grija sa acoperi mancarea si sa nu le lasi sa ia contact cu bolile pe care le poarta pe picioare. De asemenea, trebuie sa faci curatenie dupa fiecare masa, sa eviti sa lasi picaturi, resturi de mancare sau pete.

Mustele hiberneaza iarna si se adapostesec in incaperi unde exista o sursa de caldura. Daca este vorba de grupuri mici, acestea pot fi indepartate chiar si cu ajutorul aspiratorului, atunci cand se strang in jurul ferestrelor sau draperiilor pe timp de iarna. In cazul spatiilor mai mari, puteti folosi un insecticid muste.

Pentru a preveni aparitia acestora trebuie sa aruncati cat mai repede gunoiul, iar alimentele perisabile sa nu fie lasate neacoperite.

O gama variata de insecticid pentru muste

Exista un numar foarte mare de solutii de combatere muste pe care le puteti alege pentru a scapa de acestea. Puteti opta pentru plase de muste, hartie de muste, un insecticid pentru muste sau lampii UV.

Un insecticid muste clasic se poate aplica pe orice fel de suprafata, fie ca vorbim de vegetatie, pereti, iarba sau altele. Prin contact cu suprafata acoperita de otrava muste insecta va paraliza instantaneu si va muri. Aceasta nu va avea o durata lunga, ci va rezista intre 2 si 5 saptamani, in functie de substantele chimice pe care le contine, sau pana la prima ploaie puternica.

Sunt diverse tipuri de insecticide, iar acestea actioneaza in mod diferit in functie de substanta activa pe care o contin.

Otrava pentru muste poate fi solutia pentru a scapa de aceste insecte enervante, mai ales ca ele se gasesc peste tot in lume, singurele locuri de unde lipsec fiind deserturile, regiunile montane de mare altitudine si cele polare.

Alege dintr-o gama larga de solutii de combatere a mustelor de la PetMart.ro

PetMart.ro va pune la dispozitie o gama larga de insecticide muste sau alte solutii anti muste care va vor ajuta sa scapati de aceste insecte care nu sunt doar enervante, ci si daunatoare din punct de vedere al igienei. Astfel, scapand de muste vei putea preveni si aparitia unor boli.

Alege si tu o solutie impotriva mustelor de la PetMart.ro, care ti se pare mai potrivita pentru a scapa pentru mai mult timp de muste!