Ingrijire Cai

Caii sunt animale elegante si inteligente, acestea au nevoie de ingrijire speciala si de produse care sa se potrivesca necesitatilor acestor animale. Intretinerea cailor necesita mult efort pentru ca acestia sa arate bine. Coama unui cal trebuie sa fie pieptanata frecvent pentru a fi curata si ingrijita, in plus trebuie sa alegi un sampon de cal pentru ca acesta sa fie bine ingrijit. Daca vei folosi un sampon pentru oameni pentru ingrijirea cailor, acesta va usca pielea acestor animale.

Samponul pentru cai are un PH potrivit pentru pielea acestor animale si va ajuta atat la curatirea calului, cat si la hidratarea pielii acestora. Insa trebuie sa ai grija cum alegi produsele de ingrijire pentru cai. Curatarea calului de praf si transpiratie cu ajutorul unui sampon potrivit il va feri de eventuale infectii sau afectiuni ale pielii.

Cum sa alegi un sampon de cai?

Exista mai multe tipuri de sampoane de cal la preturi ce variaza. In plus, aceste produse sunt disponibile pentru blana calului tau, pentru coada sau coama acestuia. Trebuie sa alegi un sampon cai care sa te ajute sa-ti ingrijesti in mod corespunzator animalul preferat si sa ii oferi tot ceea ce este nevoie pentru a fi sanatos.

Poti alege un sampon cabaline care sa-l protejeze pe cal de insecte, acesta contine iarba de lamaie pentru a descuraja insectele.

Pe langa sampoanele pentru cai, puteti folosi si un balsam care te va ajuta sa descurci mai repede coada si coama calului tau. De asemenea, acesta va lasa blana animalului stralucitoare, cu un efect anti static ce asigura protectie impotriva prafului si va ajuta ca efectele de toaletare sa dureze mai mult.

Sampon pentru cai folosit de oameni

Samponul de cai a devenit un secret ce te poate ajuta sa ai si tu un par frumos. Multe persoane cunosc acest secret de frumusete si folosesc sampon de cal pentru oameni, iar efectele se vad in scurt timp, rezultatele variind de la o persoana la alta. Vedete precum Jennifer Aniston si Sarah Jessica Parker folosesc sampon de cai pentru oameni. O sa gasesti pe mai multe bloguri pareri despre acest produs si sfaturi, unele persoane aleg un sampon de cal pentru cresterea parului.

Parul nostru si cel al cailor au un PH similar, de aceea putem folosi un astfel de sampon de cal cu biotina, desi acesta este mai concentrat decat cel normal si are un puternic efect degresant. Un sampon de cal pentru oameni nu are un pret mare fata de un sampon obisnuit de calitate.

Alege din gama variata de tipuri de sampon pentru cal de la PetMart.ro

Fie ca ai nevoie de un sampon de cabaline pentru ingrijirea animalului tau preferat sau de un sampon pentru cai la un pret bun, atunci ai de unde sa alegi din gama variata de produse de ingrijire pentru cai disponibila pe site-ul nostru.

Cu ajutorul PetMart.ro poti comanda simplu si rapid tipul de sampon de cal de care ai nevoie fara a depune prea mult efort.