Procox Suspensie Orala 7.5 ml

Procox Suspensie Orala 7.5 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
59,89 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 60 puncte de loialitate. (60 puncte = 0,60 RON)

Procox Suspensie Orala 7.5 ml - Suspensie orală pentru câini în cazul suspectării sau demonstrării infestărilor parazitare mixte determinate de viermi rotunzi şi coccidii.
Recomandă acest produs și prietenilor
ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca ulterior plasării comenzii să trimiteți o copie scanată sau fotografiată a acestei rețete la adresa de e-mail reteta@petmart.ro. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări/nelămuriri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0372.905.900.

Procox Suspensie Orala 7.5 ml - Suspensie orală pentru câini în cazul suspectării sau demonstrării infestărilor parazitare mixte determinate de viermi rotunzi şi coccidii.

DECLARAREA SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR INGREDIENTE

 • Substanţe active: Procox conţine 0,9 mg/ml emodepsid şi 18 mg/ml toltrazuril.
 • Excipienţi: 0,9 mg/ml butilhidroxitoluen (E321; antioxidant), 0,7 mg/ml acid sorbic (E200; conservant)

INDICAŢII

Pentru câini, în cazul suspectării sau demonstrării infestărilor parazitare mixte determinate de viermi rotunzi şi coccidii ale următoarelor specii:

Viermi rotunzi (Nematode):

 • Toxocara canis (adult matur, adult imatur, L4)
 • Uncinaria stenocephala (adult matur)
 • Ancylostoma caninum (adult matur)

Coccidii:

 • Isospora ohioensis complex
 • Isospora canis

Tratamentul reduce răspândirea infestării cu Isospora dar nu va fi eficient împotriva simptomelor la animalele deja infestate.

CONTRAINDICAŢII

Nu se utilizează la câini/căţei care au vârsta sub 2 săptămâni sau cu greutate mai mică de 0,4 kg. Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi.

REACŢII ADVERSE

 • Pot apărea disfuncţii slabe şi tranzitorii ale tractului digestiv (de ex. vărsături sau diaree).
 • Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

SPECII ŢINTĂ Câini

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE DE ADMINISTRARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Pentru utilizare pe cale orală la câini, de la vârsta de 2 săptămâni şi cu o greutate de cel puţin 0,4 kg.

A se agita înainte de utilizare.

Dozare şi schema de tratament

Doza minimă recomandată este de 0,5 ml/kg greutate corporală, echivalent cu 0,45 mg emodepsid / kg greutate corporală şi 9 mg toltrazuril / kg greutate corporală.

Dozele recomandate sunt precizate în tabelul de mai jos:

Greutate

[kg]

Doza [ml]

0,4

0,2

> 0,4 – 0,6*

0,3

> 0,6 – 0,8

0,4

> 0,8 – 1,0

0,5

> 1,0 – 1,2

0,6

> 1,2 – 1,4

0,7

> 1,4 – 1,6

0,8

> 1,6 – 1,8

0,9

> 1,8 – 2,0

1,0

> 2,0 – 2,2

1,1

> 2,2 – 2,4

1,2

> 2,4 – 2,6

1,3

> 2,6 – 2,8

1,4

> 2,8 – 3,0

1,5

> 3,0 – 3,2

1,6

> 3,2 – 3,4

1,7

> 3,4 – 3,6

1,8

> 3,6 – 3,8

1,9

> 3,8 – 4,0

2,0

> 4 – 5

2,5

> 5 – 6

3,0

> 6 – 7

3,5

> 7 – 8

4,0

> 8 – 9

4,5

> 9 – 10

5,0

> 10 kg:

Continuaţi cu o doză de 0,5 ml / kg greutate

corporală

 

* = mai mult de 0,4 şi până la 0,6 kg

Un tratament este în general suficient pentru a reduce dispersia de oochişti de Isospora. Repetarea tratamentului este indicată doar dacă infestarea mixtă cu coccidii şi nematode este suspectată (de medicul veterinar) sau demonstrată.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

1. A se agita înainte de utilizare.

2. Deşurubaţi capacul. Luaţi o seringă standard de unică folosinţă, cu vârf Luer, pentru fiecare tratament. Pentru a se asigura o dozare exactă, în cazul câinilor cu greutate corporală până la 4 kg, utilizaţi o seringă gradată cu gradaţii de 0,1 ml. Pentru câinii cu greutate corporală mai mare de 4 kg, utilizaţi o seringă gradată cu gradaţii de 0,5 ml. Împingeţi vârful seringii ferm în deschiderea flaconului.

3. Apoi, întoarceţi flaconul şi extrageţi volumul necesar de suspensie. Întoarceţi flaconul înapoi în poziţie verticală, înainte de a scoate seringa. După utilizare, înşurubaţi capacul.

4. Administraţi Procox în cavitatea bucală a câinelui. Aruncaţi seringa după utilizare (deoarece nu este posibil să fie curăţată).

TIMP DE AŞTEPTARE Nu este cazul.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE

 • A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
 • A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă şi flacon (EXP.)
 • Perioada de valabilitate după prima deschidere a flaconului:10 săptămâni. Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare.

ATENŢIONĂRI SPECIALE

Precauţii speciale pentru utilizare la animale.

 • Tratamentul reduce răspândirea infestării cu Isospora dar nu va fi eficient împotriva simptomelor (de exemplu: diaree) la animalele deja infestate. Tratament suplimentar (efectuat de un medic veterinar) este necesar la animale cu diaree.
 • Este important să fie aplicate măsurile de igienă, asigurarea unui mediu cât mai uscat şi curat posibil pentru a se reduce riscul reinfestărilor din mediul înconjurător.
 • Oochiştii de Isospora sunt rezistenţi la mulţi dezinfectanţi şi pot supravieţui în mediul înconjurător perioade lungi de timp. Eliminarea rapidă a fecalelor (în 12 ore) reduce riscul de transmitere a infestării. Toţi câinii din cadrul grupului care prezintă riscul de infestare vor fi trataţi în acelaşi timp.
 • Siguranţa produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită pe durata gestaţiei şi lactaţiei la câini. Utilizarea la căţele în perioada de gestaţie şi la căţele în primele două săptămâni de lactaţie de aceea nu este recomandată.
 • Experienţa este limitată în ceea ce priveşte utilizarea produsului la câini debili sau câini cu disfuncţii renale şi hepatice. Vă rugăm să spuneţi medicului veterinar dacă câinele dumneavoastră are una dintre aceste probleme.
 • Toleranţa la Procox a căţeilor din rasa Collie şi rasele înrudite nu a fost investigată şi de aceea utilizarea acestui produs medicinal veterinar la astfel de căţei nu este recomandată.
 • Ca şi în cazul altor produse antiparazitare, utilizarea frecventă şi de lungă durată a antihelminticelor sau antiprotozoarelor poate conduce la dezvoltarea rezistenţei. Un regim de tratament adecvat stabilit de un medic veterinar, va asigura combaterea adecvată a paraziţilor şi va reduce probabilitatea dezvoltării rezistenţei.

Precauţii pentru utilizator:

 • Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul manipulării acestui produs medicinal veterinar. Spălaţi-vă pe mâini după utilizare.
 • Dacă produsul ajunge accidental pe piele, spălaţi imediat cu apă şi săpun.
 • Dacă acest produs medicinal veterinar ajunge accidental în ochi, spălaţi ochii cu multă apă.
 • În caz de ingestie accidentală, în special în cazul copiilor, solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi medicului prospectul produsului sau eticheta.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEŞEURILOR, DUPĂ CAZ

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale. Medicamentele nu trebuie aruncate în ape reziduale. Aceste măsuri contribuie la protecţia mediului. Produsul nu trebuie să fie deversat în cursuri de apă, datorită pericolului pentru peşti şi alte organisme acvatice.

Alte informaţii pentru medicul veterinar:

 • Emodepsidul poate interacţiona cu alte medicamente care utilizează acelaşi sistem de transport ( de exemplu lactone macrociclice). Potenţialele consecinţele clinice ale acestor interacţiuni nu au fost investigate.
 • Ocazional, pot apărea disfuncţii slabe şi tranzitorii ale tractului digestiv ca vărsături sau diaree, când produsul medicinal veterinar a fost administrat în mod repetat la doze de până la de 5 ori doza recomandată.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Procox Suspensie Orala 7.5 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bayer. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne marca Bayer pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Procox Suspensie Orala 7.5 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Procox Suspensie Orala 7.5 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Procox Suspensie Orala 7.5 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Procox Suspensie Orala 7.5 ml la prețul 59,89 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bayer pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs MM-BAY-757
Cod Bare 4007221037064
Producător Bayer
Dată Expirare 30 nov. 2020
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • F bun
  Calitate
  Preț
  De recomandat
 • Procox Suspensie Orala 7.5 ml
  Preț
  produs bun

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.