Antiparazitare Interne Caini

Importanta deparazitarii interne a cainilor

Caini, pisici, hamsteri sau orice alt animal de companie ai avea, cu timpul, ajunge sa faca parte din familia ta si sa fie apreciat ca un membru cu acte in regula al familiei. De aceea atunci cand sufera de o boala suferim foarte mult si am face orice pentru a-i reda sanatatea. Deparazitarea interna a cainilor este necesara atat pentru sanatatea membrului canin al familiei, cat si pentru sanatatea celorlalti membrii, deoarece parazitii pot fi transmisi usor si oamenilor.

Puteti incepe operatiunea de deparazitare interna caini de la varsta 5-6 saptamani, iar aceasta trebuie efectuata periodic, cu o frecventa de doua pana la patru luni. Dupa efectuarea deparazitarii interne a cainilor, ar fi bine sa fie administrate si medicamente care sa protejeze ficatul animalutului, deoarece pastilele deparazitare interna caini au un grad crescut de toxicitate hepatica.

Pentru cainii batrani este suficienta o deparazitare interna de doua ori pe an, daca starea de sanatate a acestora permite.

Petmart te ajuta cu solutii de deparazitare interna caini

Prezent pe piata pet shop-urilor inca din 2009, Petmart iti este alaturi pentru ca toti membrii familiei tale, si cei necuvantatori, sa fie sanatosi!

Ai o gama larga de pastile deparazitare interna caini din care sa o alegi pe cea potrivita pentru catelul tau, ca sa il mentii sanatos si sa nu risti imbolnavirea lui sau a altor apropiati. Poti opta pentru solutii deparazitare interna caini sub forma de pastile sau picaturi. Ca sa te bucuri de prietenul tau canin si sa nu te imbolnavesti, alege una din solutiile de deparazitare interna caini din oferta Petmart! Produsele disponibile pe site-ul Petmart.ro sunt de buna calitate si vor fi livrate in cel mai scurt timp, fie ca sunteti din Bucuresti sau din alta zona a tarii.

Pune sanatatea inainte de toate!