PARACAN 20 Comprimate

PARACAN 20 Comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
13,73 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 14 puncte de loialitate. (14 puncte = 0,14 RON)

PARACAN 20 Comprimate - Antihelmintic cu spectru larg pentru câini şi pisici, pentru toţi helminţii, respectiv cestode, nematode, indiferent de localizare.
Recomandă acest produs și prietenilor

PARACAN 20 Comprimate - Antihelmintic cu spectru larg pentru câini şi pisici, pentru toţi helminţii, respectiv cestode, nematode, indiferent de localizare.

COMPOZIŢIE Un comprimat de 250 mg conţine:

 • Substanţe active: Albendazol 50mg; Levamisol 30mg;
 • Excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, talc, avicel, stearat de magneziu) ad 250 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Albendazolul este un endoparaziticid cu spectru larg ce acţionează asupra cestodelor (Echiococcus pp., Taenia spp., Dipylidium caninum, Mesocestoides spp.) şi nematodelor (Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis) la câini şi pisici.
 • Levamisolul are acţiune nematodocidă asupra larvelor şi adulţilor nematodelor din tractusul gastrointestinal şi pulmonar care au devenit rezistenţi la derivaţi benzimidazolici (Ancylostoma, Toxascaris, Toxocara, Filaroides, Dirofilaria, Capilaria).
 • Levamisolul este şi imunostimulator nespecific, având capacitatea de a stimula atât imunitatea umorală cât şi pe cea celulară.

SPECII ŢINTĂ: Câini şi pisici.

INDICAŢII: Paracan este indicat în dehelmintizarea câinilor şi pisicilor, pentru toţi helminţii, respectiv cestode, nematode, indiferent de localizare.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: În caz de supradozare pot apare efecte secundare manifestate prin: nelinişte, nervozitate, sialoree; aceste fenomene dispar fără tratament după 2-3 ore.

MOD DE ADMINISTRARE: La câine şi pisică în helmintozele gastrointestinale, cestodoze şi nematodoze, în doza zilnică de 1 comprimat/5 kg greutate corporală, două zile consecutiv.

ATENŢIONĂRI

 • În cazul infestării masive a animalului pot să apară reacţii adverse, obstrucţii intestinale sau ale canalului coledoc datorită morţii masive a paraziţilor.
 • Se va estima corect greutatea animalelor pentru a se evita subdozările ori supradozările.
 • Paracan se administrează individual.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu PARACAN 20 Comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne-pisici marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul PARACAN 20 Comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul PARACAN 20 Comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești PARACAN 20 Comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți PARACAN 20 Comprimate la prețul 13,73 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-400
Cod Bare 6420213155191
Producător Romvac
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Recomand
  Calitate
  Preț
  Foarte bun, Recomand
 • Achiziție verificată
  foarte bun
  Calitate
  Preț
  un produs foarte bun atat pentru catei, cat si pentru pisici. sunt multumita ca am gasit un singur produs foarte bun pe care il pot folosi la ambele animale
 • Achiziție verificată
  Paracan 20
  Preț
  F eficient pentru toate pisicutele mele.
 • Achiziție verificată
  paracan
  Preț
  F bune si ieftine
 • Achiziție verificată
  paracan
  Preț
  Eficient, surprinzator
 • Achiziție verificată
  Paracan
  Preț
  Am auzit ca este f.bun. L am achizitionat acum!
 • Achiziție verificată
  paracan
  Preț
  SUPER
 • administrare paracan
  Preț
  Eu am 4 caini de talii diferite si anume: o pechineza de 5 kg, un bichon de 8 kg, un teckel de 8 kg si o maidaneza 17 kg in prospectul paracanului scrie ca 1 pastila pt 5 kg, 2 zile . la ceilalti cum trebuie sa le administrez?
 • am un golden retriver care are o dermatita ( piscatura de purice)
  Preț
  un produs f bun

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.