Paracan, 20 comprimate

PARACAN 20 Comprimate
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
19,53 RON

Disponibilitate: Stoc limitat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 20 puncte de loialitate. (20 puncte = 0,20 RON)

Produsul va fi ridicat din farmacia PetMart București

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă nu se pot comanda online. Acest medicament se eliberează doar din farmacie în baza unei rezervări online și a rețetei medicale emise de către un medic veterinar
PARACAN 20 Comprimate - Antihelmintic cu spectru larg pentru câini şi pisici, pentru toţi helminţii, respectiv cestode, nematode, indiferent de localizare.
Recomandă acest produs și prietenilor

PARACAN 20 Comprimate - Antihelmintic cu spectru larg pentru câini şi pisici, pentru toţi helminţii, respectiv cestode, nematode, indiferent de localizare.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Albendazolul este un endoparaziticid cu spectru larg ce acţionează asupra cestodelor (Echiococcus pp., Taenia spp., Dipylidium caninum, Mesocestoides spp.) şi nematodelor (Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis) la câini şi pisici.
 • Levamisolul are acţiune nematodocidă asupra larvelor şi adulţilor nematodelor din tractusul gastrointestinal şi pulmonar care au devenit rezistenţi la derivaţi benzimidazolici (Ancylostoma, Toxascaris, Toxocara, Filaroides, Dirofilaria, Capilaria).
 • Levamisolul este şi imunostimulator nespecific, având capacitatea de a stimula atât imunitatea umorală cât şi pe cea celulară.

SPECII ŢINTĂ: Câini şi pisici.

INDICAŢII: Paracan este indicat în dehelmintizarea câinilor şi pisicilor, pentru toţi helminţii, respectiv cestode, nematode, indiferent de localizare.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: În caz de supradozare pot apare efecte secundare manifestate prin: nelinişte, nervozitate, sialoree; aceste fenomene dispar fără tratament după 2-3 ore.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Paracan, 20 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne pisici marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Paracan, 20 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Paracan, 20 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Paracan, 20 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Paracan, 20 comprimate la prețul 19,53 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE Un comprimat de 250 mg conţine:

 • Substanţe active: Albendazol 50mg; Levamisol 30mg;
 • Excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, talc, avicel, stearat de magneziu) ad 250 mg.

MOD DE ADMINISTRARE: La câine şi pisică în helmintozele gastrointestinale, cestodoze şi nematodoze, în doza zilnică de 1 comprimat/5 kg greutate corporală, două zile consecutiv.

ATENŢIONĂRI

 • În cazul infestării masive a animalului pot să apară reacţii adverse, obstrucţii intestinale sau ale canalului coledoc datorită morţii masive a paraziţilor.
 • Se va estima corect greutatea animalelor pentru a se evita subdozările ori supradozările.
 • Paracan se administrează individual.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-400
Cod Bare 6420213155191
Producător Romvac
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Foarte bun
  Calitate
  Preț
  Foarte eficient pentru eliminarea parazitilor interni atat la caine cat si la pisici .Este si usor de administrat .
 • Achiziție verificată
  recomand
  Calitate
  Preț
  foarte bun si la caini si la pisici!
 • Achiziție verificată
  Recomand
  Calitate
  Preț
  Foarte bun, Recomand
 • Achiziție verificată
  foarte bun
  Calitate
  Preț
  un produs foarte bun atat pentru catei, cat si pentru pisici. sunt multumita ca am gasit un singur produs foarte bun pe care il pot folosi la ambele animale
 • Achiziție verificată
  Paracan 20
  Preț
  F eficient pentru toate pisicutele mele.
 • Achiziție verificată
  paracan
  Preț
  F bune si ieftine
 • Achiziție verificată
  paracan
  Preț
  Eficient, surprinzator
 • Achiziție verificată
  Paracan
  Preț
  Am auzit ca este f.bun. L am achizitionat acum!
 • Achiziție verificată
  paracan
  Preț
  SUPER
 • administrare paracan
  Preț
  Eu am 4 caini de talii diferite si anume: o pechineza de 5 kg, un bichon de 8 kg, un teckel de 8 kg si o maidaneza 17 kg in prospectul paracanului scrie ca 1 pastila pt 5 kg, 2 zile . la ceilalti cum trebuie sa le administrez?
 • am un golden retriver care are o dermatita ( piscatura de purice)
  Preț
  un produs f bun

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.