Canagan Dog Curcan si Rata, 400 g

Cangan Dog Curcan si Rata, 400 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Canagan Dog Curcan&Rata 400gr este un aliment complet și echilibrat, fără granulație, cu legume organice, carne proaspătă și minerale

Canagan Dog Curcan&Rata 400gr este un aliment complet și echilibrat, fără granulație, cu legume organice, carne proaspătă și minerale;făcând o masă sănătoasă, gustoasă și hrănitoare pentru câini adulți.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Canagan Dog Curcan si Rata, 400 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Canagan. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda caini marca Canagan pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Canagan Dog Curcan si Rata, 400 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Canagan Dog Curcan si Rata, 400 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Canagan Dog Curcan si Rata, 400 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Canagan Dog Curcan si Rata, 400 g la prețul 14,75 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Canagan pentru caini de la Pet Mart!

Ingrediente: carne proaspata de curcan (40%), carne proaspata de rata (26%), cartofi dulci, morcovi organice, Mazăre bio, organic broccoli, vitamine și minerale, Green labiat midie *, ulei de somon, Organic mere, Organic spanac, Alge, patrunjel, Yucca, canina, urzica, calendula, ulm, anason, menta, rozmarin.* Sursa de glucozamina (100 mg / kg)

Componenta analitica: Proteina brută 10,3%; Conținut de grăsime 5,9%; Fibre brut 0,5%; cenuşă brută 2,5%; Umiditate 75,0%

Cod intern produs PP-CAN-335
Cod Bare 5029040020422
Producător Canagan
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 400 g
Ingredient principal Curcan, Rață
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).