Atopivet spot-on, 16 pipete

Atopivet spot-on, 16 pipete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
315,94 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 316 puncte de loialitate. (316 puncte = 3,16 RON)

Atopivet spot-on, 16 pipete este un produs de igienă pentru pisici și câini, care ajută la menținerea pielii animalelor sănătoase, hidratate și bine hrănite.
Recomandă acest produs și prietenilor

Atopivet spot-on, 16 pipete este un produs de igienă pentru pisici și câini, care ajută la menținerea pielii animalelor sănătoase, hidratate și bine hrănite.

Acidul hialuronic Dermial® îmbunătățește semnificativ proliferarea keratinocitelor și migrarea fibroblastelor dermice, care sunt implicate în capacitatea regenerativă a pielii. Dermial® induce o creștere a hidratării pielii datorită producției mai mari de acid hialuronic și a capacității sale de a stimula producția de elastină.

Ceramidele sunt sfingolipide esențiale găsite în stratul corneum care joacă un rol-cheie în menținerea funcțiilor de barieră a pielii. Defectele din barieră, cum ar fi cele care apar adesea ca urmare a situațiilor care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita atopică, au fost asociate cu niveluri scăzute de ceramidă și cu modificări morfologice în stratum corneum, precum și cu scăderea expresiei filaggrinului. Filaggrina este o proteină foarte importantă implicată în sprijinirea funcțiilor pielii și a proceselor de reepitelizare, printre altele.

Biosfeen® este un sfingolipid care conține ceramide și este bogat în sfingomielină, care este un precursor de ceramidă. Biosfeen® crește nivelurile de ceramidă prin stimularea sintezei endogene de ceramidă. Acest lucru a fost confirmat în observațiile ultrastructurale ale corpurilor lamelare după utilizarea Atopivet® Spot-On. De asemenea, a fost văzut pentru a ajuta la controlul procesului inflamator și la scăderea pruritului.
Utilizare recomandată:

Procese care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita atopică.

MOD DE ADMINISTRARE

Aplicați numărul de pipete de Atopivet® Spot-On indicate mai jos pentru o perioadă recomandată de 8 săptămâni:

Greutatea animalului

Aplicari

< 15 kg

1 pipeta, o data pe saptamana

> 15  kg

2 pipete, de doua ori pe saptamana

Agitați bine înainte de a aplica. Apăsați pe capac până când auziți clicul. Numai utilizări externe. Îndepărtați blana animalului și aplicați conținutul pipetei Spot-On direct pe piele. Atopivet® Spot-On trebuie aplicat la greabănul sau flancul animalului sau la leziuni localizate în zone cum ar fi zona de sub-arme, burta sau zona interdigitală ori de câte ori este posibil.

Consultați un medic veterinar înainte de a utiliza Atopivet® Spot-On sau utilizați-l dincolo de perioada recomandată.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Atopivet spot-on, 16 pipete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bioiberica. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria dermatologice marca Bioiberica pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Atopivet spot-on, 16 pipete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Atopivet spot-on, 16 pipete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Atopivet spot-on, 16 pipete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria dermatologice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Atopivet spot-on, 16 pipete la prețul 315,94 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bioiberica pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-BIO-5503
Cod Bare 8430336091823
Producător Bioiberica
Prezentare Pipetă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Bun
    Calitate
    Preț
    pentru pisici și câini, care ajută la menținerea pielii animalelor sănătoase, hidratate și bine hrănite.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.