Atopivet, 60 comprimate

Atopivet, 60 comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
250,36 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 251 puncte de loialitate. (251 puncte = 2,51 RON)

Atopivet, 60 comprimate este un produs veterinar care ajută la restabilirea și menținerea integrității barierului epidermal la caini, în special în timpul sau după bolile care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita.
Recomandă acest produs și prietenilor

Atopivet, 60 comprimate este un produs veterinar care ajută la restabilirea și menținerea integrității barierului epidermal la caini, în special în timpul sau după bolile care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita.

Nucleoforce® este un profil al diferitelor grupe de nucleotide formulate special pentru câini. Nucleotidele sunt elemente nutritive semi-esențiale, caracterizate ca fiind unitatea structurală a acizilor nucleici ai celulei. Componentele dietei sunt în general sărace în nucleotide. Pe de altă parte, sinteza endogenă este posibilă, deși necesită o mare cantitate de energie. Ca atare, în situații care au o mare nevoie de reparații și multiplicări celulare, nucleotidele trebuie să fie adăugate exogen. Timp de mulți ani, s-au investigat diverse aplicații orale de nucleotide, având în vedere capacitatea lor de a modula răspunsul imun. Unul dintre acestea este în dermatologie, așa cum sa demonstrat că o combinație de nucleotide poate promova vindecarea rănilor, precum și proliferarea fibroblastelor.

Acidul hialuronic Dermial® crește semnificativ proliferarea și migrarea fibroblastelor dermice. Fibroblastele sunt implicate în capacitatea regenerativă a pielii. Dermial® induce o creștere a capacității de hidratare a pielii datorită creșterii producției de acid hialuronic și a capacității sale de a crește producția de elastină. Dermatita atopica poate afecta cantitatea totala de lipide din stratul exterior al pielii sau poate altera concentratia lor relativa, crescand deshidratarea pielii si permitand intrarea mai multor alergeni de piele.

Acidul eicosapentaenoic (EPA-PureMax™) ajută la scăderea nivelului de prurit și a inflamației pielii. În pielea normală, ceramidele sunt secretate de keratinocitele epidermale în spațiul intercelular pentru a asigura coeziunea celulară și eficacitatea barierei pielii.

Acidul gama-linolenic (GLA) promovează recuperarea barierei cutanate și reduce deshidratarea pielii.

Zincul joacă un rol critic în reglarea multor aspecte ale metabolismului celular, multe dintre acestea fiind legate de menținerea pielii și a blănii sănătoase.

Concentrațiile plasmatice ale vitaminei E la câinii cu dermatită atopică sunt semnificativ mai mici decât concentrațiile la câinii sănătoși. Suplimentul orală al acestei vitamine dă naștere unor îmbunătățiri clinice la câinii cu dermatită atopică.

Utilizare recomandată:

  • Împotriva proceselor care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita atopică.

MOD DE ADMINISTRARE

Administrați Atopivet® pe cale orală timp de cel puțin 4 săptămâni, urmând aceste recomandări privind dozajul:

Greutatea animalului

Comprimate

< 10 kg

1 comprimat pe zi

10 – 20  kg

2 comprimat pe zi

20 – 30 kg

3 comprimate pe zi

> 30 kg

4 comprimate pe zi

Perioada de administrare poate varia în funcție de instrucțiunile medicului veterinar, de la 4 săptămâni până la utilizarea mai prelungită a produsului, în funcție de boala pacientului și răspunsul acestuia după administrarea Atopivet®. Spre deosebire de alte tratamente, acest produs poate fi administrat pe perioade lungi de timp fără a afecta organismul. Un medic veterinar trebuie consultat înainte de a utiliza Atopivet® sau înainte de a prelungi perioada de utilizare.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Atopivet, 60 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bioiberica. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria dermatologice marca Bioiberica pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Atopivet, 60 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Atopivet, 60 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Atopivet, 60 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria dermatologice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Atopivet, 60 comprimate la prețul 250,36 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bioiberica pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-BIO-5500
Cod Bare 8430336091663
Producător Bioiberica
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Bun
    Calitate
    Preț
    Bun pentru restabilirea și menținerea integrității barierului epidermal la caini, în special în timpul sau după bolile care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.