Zolux Asternut Igienic Chinchilla 2 Kg

Zolux Asternut Igienic Chinchilla 2 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
28,28 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 29 puncte de loialitate. (29 puncte = 0,29 RON)

ZOLUX ASTERNUT IGIENIC CHINCHILLA 2 Kg este un asternut igienic din nisip fin pentru chinchilla, potrivit pentru curatarea si intretinerea blanitei. Asternutul asigura o igiena deosebita si absoarbe murdaria, indepartand excesul de sebum. Produsul nu este tratat chimic. ZOLUX ASTERNUT IGIENIC CHINCHILLA 2KG este un nisip foarte fin pentru chinchilla, netratat chimic, care asigura o igiena deosebita pentru micile rozatoare. Asternutul igienic pentru Chinchilla curata si intretine blana animalului. Cum se utilizeaza ZOLUX ASTERNUT IGIENIC CHINCHILA 2 Kg?Pentru ca chinchillele sa-si pastreze blana deasa si lucioasa este necesar sa le asiguram conditii optime de "baie"; baia pentru chinchila inseamna o "balaceala" in nisip, dar nu orice fel de nisip - are nevoie de un nisip comparabil cu zonele din care provine chinchila. In cusca chinchillei trebuie sa existe o cutie pentru ZOLUX ASTERNUT IGIENIC CHINCHILA 2Kg, creat special pentru curatarea blanitei. Chinchilla face baie in acest nisip special pentru indepartarea excesului de sebum. Aceasta cutie se introduce cel putin de 2 ori pe saptamana si se tine in cusca 15-30 de minute. Cantitate: 2Kg.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Zolux Asternut Igienic Chinchilla 2 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Zolux. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria asternuturi rozatoare marca Zolux pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Zolux Asternut Igienic Chinchilla 2 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Zolux Asternut Igienic Chinchilla 2 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Zolux Asternut Igienic Chinchilla 2 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria asternuturi rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Zolux Asternut Igienic Chinchilla 2 Kg la prețul 28,28 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Zolux pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ZOL-1040
Cod Bare 3336022120301
Producător Zolux
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).