Zgarda piele caine Dingo-Rosu-36 cm-1,2 cm

Zgarda piele caine Dingo-Rosu-36 cm-1,2 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Zgarda clasica din piele naturala: simpla, functionala, frumoasa.
- Potrivita oricarui caine datorita rezistentei materialului si varietatii de dimensiuni.
- Atractiva prin calitate, finisajele deosebite si diversitatea culorilor.
- Reglare simpla si rapida, beneficiind de un sistem de inchidere eficient ce include o catarama rafinata din metal.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Zgarda piele caine Dingo-Rosu-36 cm-1,2 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Profipet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Profipet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Zgarda piele caine Dingo-Rosu-36 cm-1,2 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Zgarda piele caine Dingo-Rosu-36 cm-1,2 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Zgarda piele caine Dingo-Rosu-36 cm-1,2 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Zgarda piele caine Dingo-Rosu-36 cm-1,2 cm la prețul 18,05 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Profipet de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PRO-3038
Cod Bare 5904760120242
Producător Profipet
Talie Medie, Mică
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.