În perioada 01.06-05.06 magazinul PetMart s-a aflat în vacanță. Ne cerem scuze pentru întârzierile survenite!

Zgarda electronica caine Canibeep

Zgarda electronica caine Canibeep
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

 

Permite un un contact permanent între vânător şi câine pe toată perioada sesiunilor de vânătoare sau educare şi antrenament chiar şi în zonele mai greu accesibile.

Foarte uşor de utilizat: zgarda emite un beep atunci când câinele pontează, un beep la 10 secunde atunci când câinele aleargă iar atunci când se vânează cu mai mulţi câini se pot selecta 4 sunete diferite pe aceeşi zgardă.

Rază de acţiune aprox. 200 m.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Zgarda electronica caine Canibeep

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Zgarda electronica caine Canibeep este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Zgarda electronica caine Canibeep la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Zgarda electronica caine Canibeep?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Zgarda electronica caine Canibeep la prețul 725,35 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-DIV-1249
Cod Bare 3700192301028
Producător Diversi
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.