Din cauza unor probleme tehnice, în data de 20.09.-21.09.2023 nu s-au putut procesa și expedia comenzi. Ne cerem scuze pentru întârzierile survenite!

Yum Yum Os Cu Sunca, Padovan, 300 g

Yum Yum Os Cu Sunca, Padovan, 300 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 11,66 RON

Special Price 11,08 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 12 puncte de loialitate. (12 puncte = 0,12 RON)

Recompensa naturala pentru caini.

Os afumat cu sunca.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Yum Yum Os Cu Sunca, Padovan, 300 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Padovan. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii-caini marca Padovan pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Yum Yum Os Cu Sunca, Padovan, 300 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Yum Yum Os Cu Sunca, Padovan, 300 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Yum Yum Os Cu Sunca, Padovan, 300 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii-caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Yum Yum Os Cu Sunca, Padovan, 300 g la prețul 11,08 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Padovan pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-PAD-141
Cod Bare 8001254001470
Producător Padovan
Tip Naturale
Greutatea 300 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • os
  Calitate
  Preț
  este buna afumatura pt animal?
 • Achiziție verificată
  grozav
  Calitate
  Preț
  goldenul a fost foarte incantat de el, trei zile la rand l a ros.
 • yumyum
  Preț
  Un premiu excelent pentru talie mare !

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.