Vitamine pentru nimfe, Vitakraft Pene (Moulting), 25 g

Vitamine pentru nimfe, Vitakraft Pene (Moulting), 25 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 4,67 RON

Special Price 4,44 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 5 puncte de loialitate. (5 puncte = 0,05 RON)

Vitamine pentru nimfe Vitakraft Pene (Moulting) 25G este un amestec de seminte bogat in vitamine, minerale si substante nutritive este potrivit pentru perioadele de naparlire.
Recomandă acest produs și prietenilor

Vitamine pentru nimfe Vitakraft Pene (Moulting) 25G este un amestec de seminte bogat in vitamine, minerale si substante nutritive este potrivit pentru perioadele de naparlire.

Este recomandat pentru perusi si papagali.

Caracteristici si beneficii:

 • Penaj stralucitor si sanatos;
 • Sprijina sanatatea pasarilor;
 • Gust delicios, aceste seminte fiind bine accepate de pasari.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vitamine pentru nimfe, Vitakraft Pene (Moulting), 25 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitakraft. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine pasari marca Vitakraft pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vitamine pentru nimfe, Vitakraft Pene (Moulting), 25 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vitamine pentru nimfe, Vitakraft Pene (Moulting), 25 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vitamine pentru nimfe, Vitakraft Pene (Moulting), 25 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vitamine pentru nimfe, Vitakraft Pene (Moulting), 25 g la prețul 4,44 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitakraft pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-VIT-3103
Cod Bare 4008239181053
Producător Vitakraft
Volum Midwestern
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Recomand
  Calitate
  Preț
  Super pentru perusii sau nimfele in perioada de schimbare a penajului

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.