Cu ocazia sărbătorilor legale, în zilele de 30.11 - 01.12 magazinul PetMart va fi închis.
În această perioadă nu se vor prelua comenzi telefonice, nu se pot ridica produse și nu se vor efectua livrări.

VITAMINA K3 Buvabila 1 L

VITAMINA K3 Buvabila 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
31,88 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 32 puncte de loialitate. (32 puncte = 0,32 RON)

VITAMINA K3 Buvabila 1 L - Soluţie buvabilă, supliment vitaminic cu diateze hemoragice consecutive unor boli infecţioase, parazitare sau intoxicaţii la pasari.
Recomandă acest produs și prietenilor

VITAMINA K3 Buvabila 1 L - Soluţie buvabilă, supliment vitaminic cu diateze hemoragice consecutive unor boli infecţioase, parazitare sau intoxicaţii la pasari.

COMPOZIŢIE: Menadionă (2 metil 1-4 naftochinonă) 0,525 g; Bisulfit de sodiu 1,3 g; Apă distilată până la 100 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Vitamina K3 joacă un rol important în sinteza protrombinei hepatice şi în procesul de coagulare, având astfel un puternic efect antihemoragic; acţionează asupra endoteliilor capilare şi asupra fibrinogenului.
 • Carenţa de vitamina K3 determină hemoragii şi hipoprotrombinemie.
 • În doze mari vitamina K3 activează sistemul reticulohistiocitar, produce diureză (atunci când exista edeme generale), stimulează funcţiile ficatului şi ale măduvei oaselor.

SPECII ŢINTĂ: Păsări (găină, curcă, bibilică, prepeliţă, fazan, păun, raţă, gâscă, porumbel).

INDICAŢII

 • Se recomandă ca supliment vitaminic la pui cu diateze hemoragice consecutive unor boli infecţioase, parazitare sau intoxicaţii.
 • Se recomandă în sindromul hemoragic la pui şi la tineretul aviar supus tratamentelor prelungite cu sulfamide sau antibiotice, precum şi ca adjuvant în coccidioză.

CONTRAINDICAŢII: Nu există.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat, în condiţiile în care s-au respectat dozele recomandate. În caz de supradozare se pot produce tulburări hepatice şi renale.

MOD DE ADMINISTRARE

 • Se administrează în apa de băut în doză de 0,2-0,4 ml Vitamina K3 (1-2 mg menadionă) pe pui/zi, timp de 3-5 zile.
 • Se administrează în masă, în apa de băut de dimineaţă, calculând volumul soluţiei în funcţie de numărul puilor.

ATENŢIONĂRI: A se respecta doza de vitamină recomandată.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu VITAMINA K3 Buvabila 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari-ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul VITAMINA K3 Buvabila 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul VITAMINA K3 Buvabila 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești VITAMINA K3 Buvabila 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari-ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți VITAMINA K3 Buvabila 1 L la prețul 31,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pasari de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-355
Cod Bare 6420213064776
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).