Vitamina AD3E, 100 ml

VITAMINA AD3E 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
24,42 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 25 puncte de loialitate. (25 puncte = 0,25 RON)

VITAMINA AD3E 100 ml - Soluţie buvabilă biostimulator şi antistres pentru cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, păsări, câini şi pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

VITAMINA AD3E 100 ml - Soluţie buvabilă biostimulator şi antistres pentru cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, păsări, câini şi pisici.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Vitamina A 50.000 U.I.; Vitamina D3 5.000 U.I.; Vitamina E 20 mg;
 • Excipienţi (simulsol, sorbat de potasiu, propilenglicol şi apă deionizată) ad 1 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Produsul acţionează ca biostimulator şi antistres, mărind rezistenţa epiteliilor şimembranelor celulare la atacul microorganismelor patogene.
 • De asemenea, suntstimulate funcţia de reproducţie, creşterea şi dezvoltarea sistemului osos, metabolismullipidic şi glucidic.
 • Vitamina A are acţiune complexă, fiind factor de protecţie a cutisului, măreşte rezistenţaorganismului, stimulează creşterea, ouatul şi acţionează benefic asupra organismului înbolile infecţioase şi parazitare.
 • Vitamina E are rol deosebit în metabolismul lipidic şi în îmbunătăţirea prolificităţii, protejândîn acelaşi timp vitamina A din produs.
 • Vitamina D3 ia parte la reglarea echilibrului calciu-fosfor şi catalizează formarea complexuluicalciu-fosfor în procesul de osificare.
 • Intervine în metabolismul glucidic determinând ocreştere a glicogenului hepatic şi muscular. Lipsa ei face ca absorbţia intestinală de calciuşi fosfor să fie deficitară.

SPECII ŢINTĂ: Cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni,gâşte, raţe, porumbei), câini şi pisici.

INDICAŢII

 • Produsul este recomandat ca stimulator al creşterii la cabaline, bovine, ovine, caprine,suine, păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni, gâşte, raţe, porumbei), câini şipisici, precum şi pentru îmbunătăţirea prolificităţii la efectivele de reproducţie.
 • Vitamina AD3E se poate folosi în medicaţia antistres; asociată cu antibiotice se poate folosi înprevenţia unor boli infecţioase sau parazitare (salmoneloză, colibaciloză, coccidioză etc.).
 • De asemenea, Vitamina AD3E se poate folosi pentru susţinerea animalelor convalescentesau cu tulburări ale metabolismului mineral, lipidic şi glucidic.

CONTRAINDICAŢII: Nu se administrează împreună cu alte produse care conţin vitaminele A, D3 sau E.

REACŢII ADVERSE: Depăşirea marcantă a dozelor sau administrarea îndelungată poate produce fenomeneadverse sau chiar intoxicaţii prin cumulare, manifestate prin anorexie, coloraţia pielii şi mucoaselor, anemie, leucopenie, hipertrofie splenică şi hepatică.

MOD DE ADMINISTRARE

Se încorporează în apa de băut, timp de 3-5 zile, în următoarele doze pe animal şi pe zi:

 • cabaline, bovine adulte: 8-12 ml;
 • mânji, viţei, oi, capre, porci adulţi: 3-7 ml;
 • purcei, miei, iezi şi câini adulţi: 2-3 ml;
 • căţei şi pisici: 1-2 ml;
 • păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni, gâşte, raţe, porumbei), seadministrează 1-2 ml/litru de apă de băut.

Vitaminele se administrează în apa dedimineaţă, după o dietă hidrică de 2-3 ore .

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vitamina AD3E, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie cai marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vitamina AD3E, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vitamina AD3E, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vitamina AD3E, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie cai de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vitamina AD3E, 100 ml la prețul 24,42 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-348
Cod Bare 6420213062536
Producător Romvac
Volum Advance
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • recomand
  Preț
  recomand

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.