VITAMINA AD3E 1 L

VITAMINA AD3E 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
150,20 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 151 puncte de loialitate. (151 puncte = 1,51 RON)

VITAMINA AD3E 1 L - Soluţie buvabilă biostimulator şi antistres pentru cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, păsări, câini şi pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

VITAMINA AD3E 1 L - Soluţie buvabilă biostimulator şi antistres pentru cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, păsări, câini şi pisici.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Vitamina A 50.000 U.I.; Vitamina D3 5.000 U.I.; Vitamina E 20 mg;
 • Excipienţi (simulsol, sorbat de potasiu, propilenglicol şi apă deionizată) ad 1 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Produsul acţionează ca biostimulator şi antistres, mărind rezistenţa epiteliilor şimembranelor celulare la atacul microorganismelor patogene.
 • De asemenea, suntstimulate funcţia de reproducţie, creşterea şi dezvoltarea sistemului osos, metabolismullipidic şi glucidic.
 • Vitamina A are acţiune complexă, fiind factor de protecţie a cutisului, măreşte rezistenţaorganismului, stimulează creşterea, ouatul şi acţionează benefic asupra organismului înbolile infecţioase şi parazitare.
 • Vitamina E are rol deosebit în metabolismul lipidic şi în îmbunătăţirea prolificităţii, protejândîn acelaşi timp vitamina A din produs.
 • Vitamina D3 ia parte la reglarea echilibrului calciu-fosfor şi catalizează formarea complexuluicalciu-fosfor în procesul de osificare.
 • Intervine în metabolismul glucidic determinând ocreştere a glicogenului hepatic şi muscular. Lipsa ei face ca absorbţia intestinală de calciuşi fosfor să fie deficitară.

SPECII ŢINTĂ: Cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni,gâşte, raţe, porumbei), câini şi pisici.

INDICAŢII

 • Produsul este recomandat ca stimulator al creşterii la cabaline, bovine, ovine, caprine,suine, păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni, gâşte, raţe, porumbei), câini şipisici, precum şi pentru îmbunătăţirea prolificităţii la efectivele de reproducţie.
 • Vitamina AD3E se poate folosi în medicaţia antistres; asociată cu antibiotice se poate folosi înprevenţia unor boli infecţioase sau parazitare (salmoneloză, colibaciloză, coccidioză etc.).
 • De asemenea, Vitamina AD3E se poate folosi pentru susţinerea animalelor convalescentesau cu tulburări ale metabolismului mineral, lipidic şi glucidic.

CONTRAINDICAŢII: Nu se administrează împreună cu alte produse care conţin vitaminele A, D3 sau E.

REACŢII ADVERSE: Depăşirea marcantă a dozelor sau administrarea îndelungată poate produce fenomeneadverse sau chiar intoxicaţii prin cumulare, manifestate prin anorexie, coloraţia pielii şi mucoaselor, anemie, leucopenie, hipertrofie splenică şi hepatică.

MOD DE ADMINISTRARE

Se încorporează în apa de băut, timp de 3-5 zile, în următoarele doze pe animal şi pe zi:

 • cabaline, bovine adulte: 8-12 ml;
 • mânji, viţei, oi, capre, porci adulţi: 3-7 ml;
 • purcei, miei, iezi şi câini adulţi: 2-3 ml;
 • căţei şi pisici: 1-2 ml;
 • păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni, gâşte, raţe, porumbei), seadministrează 1-2 ml/litru de apă de băut.

Vitaminele se administrează în apa dedimineaţă, după o dietă hidrică de 2-3 ore .

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu VITAMINA AD3E 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul VITAMINA AD3E 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul VITAMINA AD3E 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești VITAMINA AD3E 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți VITAMINA AD3E 1 L la prețul 150,20 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-349
Cod Bare 6420213062604
Producător Romvac
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.