Vita Bon pisica 31 tablete

Vita Bon pisica 31 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

 

Cu conţinut de vitamine şi minerale pentru întărirea sistemului imunitar, fortificarea sistemului osos, tonificarea musculaturii, pentru o piele şi blană sănătoase.

Important: Acest produs intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete,medicamente, modalitatea si necesitatea de administrarii. Dr Condrut Razvan - medic veterinar specialist animale de companie- Tel : 0724.685.758 (L-V:10-17)

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vita Bon pisica 31 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitakraft. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suplimente/ vitamine pisici marca Vitakraft pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vita Bon pisica 31 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vita Bon pisica 31 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vita Bon pisica 31 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suplimente/ vitamine pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vita Bon pisica 31 tablete la prețul 16,25 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitakraft pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs PF-VIT-1524
Cod Bare 4008239240330
Producător Vitakraft
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • recomand
  Calitate
  Preț
  recomand pt blana si energie
 • Achiziție verificată
  Pt.pisici
  Preț
  Bun
 • Achiziție verificată
  vita bon
  Preț
  Pisica mea le agreaza ca si cum ar fi recompense. Blana e lucioasa, pielea e sanatoasa si tonusul excelent!

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).