Veyxat gel SanDitan 1 L

Veyxat gel SanDitan 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
69,21 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 70 puncte de loialitate. (70 puncte = 0,70 RON)

Veyxat gel SanDitan 1 L - Pentru dureri asociate cu artrite, miozite, tendinite asociate cu sensibilitate crescută, abcese, panaritiu, hematome rezultate în urma lovirii cu diferite obiecte, în mastite.
Recomandă acest produs și prietenilor

Veyxat gel SanDitan 1 L - Pentru dureri asociate cu artrite, miozite, tendinite asociate cu sensibilitate crescută, abcese, panaritiu, hematome rezultate în urma lovirii cu diferite obiecte, în mastite.

Compoziţia Fiecare 1 ml conţine:

 • Camfor 50 mg,
 • Metil salicilat 20 mg în gel plăcut mirositor.

Descriere

 • Prin aplicarea VEYXAT GEL se poate diminua rapid durerea. Îmbunătăţind circulaţia sangvină locală creşte absorbţia produselor inflamatorii, astfel procesul inflamator se va desfăşura mai rapid.
 • VEYXAT GEL are efect în blocarea proceselor inflamatorii, este germicid şi calmant al inflamaţiilor, astfel el putându-se aplica în procesele inflamatorii ale aparatului locomotor, în abcese, precum şi pentru tratamentul de panaritiu.
 • În cazul formelor uşoare de mastite aplicarea de VEYXAT GEL de multe ori duce la vindecare fără a se mai aplica şi alte produse, iar în formele mai grave, avansate se poate administra foarte bine concomitent cu tratamentul cu alte produse.

Recomandări

În dureri asociate cu artrite, miozite, tendinite asociate cu sensibilitate crescută, abcese, panaritiu, hematome rezultate în urma lovirii cu diferite obiecte, în mastite.

Dozarea şi mod de administrare

 • Pe zonele afectate se vor face aplicări cu VEYXAT GEL, făcându-se masajul zonei pentru a realiza o penetrare cât mai buna a produsului.
 • În general o administrare este suficientă. Dacă este nevoie aplicarea se poate repeta de mai multe ori pe zi până la obţinerea vindecării.

Contraindicaţii şi efecte secundare Nu se cunosc.

Interacţiuni cu alte produse Nu se cunosc.

Timp de aşteptare

Carne: 3 zile, lapte: 3 zile.

Atenţie

 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • A nu se folosi după termenul de valabilitate expirat.

Deşeurile

Deşeurile sau flacoanele goale vor fi manipulate conform reglementărilor locale în vigoare.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Veyxat gel SanDitan 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie diverse marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Veyxat gel SanDitan 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Veyxat gel SanDitan 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Veyxat gel SanDitan 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Veyxat gel SanDitan 1 L la prețul 69,21 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-DIV-718
Cod Bare 4250286117176
Producător Diversi
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • extraordinar-10 stele
  Preț
  am tratat cu el o pisi cu o mastita ingrozitoare.a facut minuni in cateva zile.
  dar sa vedeti cat de bun este la oameni!ia durerile cu mana!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).