Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete

Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
83,12 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 84 puncte de loialitate. (84 puncte = 0,84 RON)

Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete calmează natural și ajută la liniştirea câinilor  fără a fi nevoie de tranchilizante, în situaţii sau evenimente stresante:
-Hiperactivitate
-Anxietate
-Zgomote provocate de tunete sau artificii
-Călătorii şi rău de maşină
-Lătrat excesiv
-Comportament agresiv/ rău

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la M&C. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie diverse marca M&C pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vetiq Serene -Um Xtra 60 Tablete la prețul 83,12 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele M&C pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-M&C-962
Cod Bare 750826005429
Producător M&C
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.