VetFood ThyroForce, 120 capsule

VetFood ThyroForce, 120 capsule
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
247,04 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Thyro Force este un preparat inovator pe piata veterinara, iar ingredien­tele active prezente sustin functionarea corecta a glandei tiroide la ani­male. Produsul contine o combinatie optima de ingrediente: tirozina, iod, zinc, seleniu, fier, ashwagandha, vitamina D3, vitaminele A, E si complex de vitamine din grupa B.
Recomandă acest produs și prietenilor

Thyro Force este un preparat inovator pe piata veterinara, iar ingredien­tele active prezente sustin functionarea corecta a glandei tiroide la ani­male. Produsul contine o combinatie optima de ingrediente: tirozina, iod, zinc, seleniu, fier, ashwagandha, vitamina D3, vitaminele A, E si complex de vitamine din grupa B. Acestea sunt necesare pentru producerea hormonilor tiroidieni: triiodotironina (T3) si tiroxina (T4) si buna functionare a sistemului imunitar si endocrin.

Tirozina - un aminoacid endogen care este un precursor al hormonilor tiroidieni, T3 si T4. O carenta a acestui compus este asociata cu hipotiro­idismul.

Iod - una dintre cele mai importante componente minerale pentru a asigura functionarea corecta a glandei tiroide. Deficitul de iod duce la imposibilitatea de a produce hormoni tiroidieni.

Fier (sub forma de chelat de aminoacizi) - este o componenta a pe­roxidazei iodanta, care este o enzima responsabila de sinteza hormonilor tiroidieni. Carenta de fier contribuie la cresterea secretiei TSH si reducerea productiei de hormoni tiroidieni prin reducerea conversiei T4 in T3.

Zincul (sub forma de chelat de aminoacizi) - este o componenta a proteinelor receptorului T3. Are proprietati antiinflamatorii, antioxidante si sprijina activitatea sistemului imunitar. Cand are loc scaderea concen­tratiei sale in sange, titrul anticorpilor antitiroidieni creste (anti-TG, anti­-TPO). Deficitul de zinc se traduce, de asemenea, prin niveluri reduse de T3 si T4.

Vitamina D3 - are un efect imunomodulator puternic si joaca un rol foarte important in cazul bolilor tiroidiene autoimune. Afecteaza

reglarea proliferarii si diferentierii celulelor sistemului imunitar. In cer­cetarile stiintifice, s-a observat o corelatie, cu cat este mai mare carenta de vitamina D, cu cat valoarea TSH este mai mare.

Vitaminele A si E - compusi naturali cu activitate antioxidanta, con­tracareaza radicalii liberi de oxigen si amelioreaza stresul oxidativ - care distruge celulele tesutului tiroidian.

Complex de vitamine din grupa B - sunt necesare pentru buna fun­ctionare a tiroidei. S-a demonstrat in studii ca persoanele care sufera de hipotiroidism prezinta deseori carente de acid folic si vitamina B12, care este necesara pentru activitatea optima a enzimei responsabile pentru crearea T3.

Ashwagandha – optimizeaza raspunsul organismului la stres, stimule­aza glanda tiroida sa produca triiodotironina si tiroxina.

UTILIZARE:

Se recomanda administrarea unei capsule pe zi la 10 kg din greutatea corporala a animalului. Pentru animalele de talie mai mica, continutul capsulei trebuie administrat proportional cu utilizarea recomandata.

Produsul se prezinta sub forma de capsule care pot fi deschise. Se reco­manda amestecarea produsului cu mancare pentru animale, hrana ume­da sau apa. Doza zilnica recomandata poate fi impartita in cateva portii mai mici pe parcursul zilei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu VetFood ThyroForce, 120 capsule

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vetfood. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria medicamente caini marca Vetfood pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul VetFood ThyroForce, 120 capsule este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul VetFood ThyroForce, 120 capsule la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești VetFood ThyroForce, 120 capsule?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria medicamente caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți VetFood ThyroForce, 120 capsule la prețul 247,04 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vetfood pentru caini de la Pet Mart!

INDICATII:

  • rezultate incerte ale testelor glandei tiroide,
  • hipotiroidism,
  • imunitate scazuta,
  • carenta de vitamine si / sau minerale.

UTILIZARE:

Se recomanda administrarea unei capsule pe zi la 10 kg din greutatea corporala a animalului. Pentru animalele de talie mai mica, continutul capsulei trebuie administrat proportional cu utilizarea recomandata.

Produsul se prezinta sub forma de capsule care pot fi deschise. Se reco­manda amestecarea produsului cu mancare pentru animale, hrana ume­da sau apa. Doza zilnica recomandata poate fi impartita in cateva portii mai mici pe parcursul zilei.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs TV-VFD-14
Cod Bare 5907368899022
Producător Vetfood
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.