Vet's Best Hairball Control Gel, 100 g

Vet's Best Hairball Control Gel, 100 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Conține surse naturale de fibre solubile și insolubile, probiotice și diverși adjuvanți digestivi. Spirulina susține creșterea și dezvoltarea bacteriilor bune din tractul digestiv. NU conține petroleum sau uleiuri minerale. Pentru pisici cu vârsta de peste 8 săptămâni. 

Beneficii:

 • Ajută la îndepărtarea și prevenirea ghemelor de blană
 • Ajută la o digestie bună, trecând cu ușurință ghemele de păr prin tractul digestiv
 • Nu conține melasă, sirop de porumb sau adaos de zahăr
 • Are un gust pe care pisicile îl adoră
 • Fără petroleum

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vet's Best Hairball Control Gel, 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vet's Best. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suplimente-vitamine-pisici marca Vet's Best pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vet's Best Hairball Control Gel, 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vet's Best Hairball Control Gel, 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vet's Best Hairball Control Gel, 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suplimente-vitamine-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vet's Best Hairball Control Gel, 100 g la prețul 31,78 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vet's Best pentru pisici de la Pet Mart!

Compoziție:
Apă, glicerină, pudră de fibre de dovleac 6,3%, pudră de tărâțe de psyllium, cereale, scoarță de ulm 1,48%, pudră de rădăcină de cicoare, pudră de fibre de măr, spirulină.

Aditivi/kg:

 • Tehnologici: polioxietilenă (20) sorbitat monooleat 10g, gumă de xantan 20g, conservanți.
 • Nutriționali: vitamina E 1UI.
 • Senzorial: arome naturale.

Analiză nutrițională garantată:

 • Proteine brute (min) 0,4%
 • Grăsimi brute (min) 0,2%
 • Fibre brute (max) 0,1%
 • Umezeală (max) 69%
 • Materie anorganică (max) 1%

Energie 1056kcal/kg (3,2kcal/3g)

Ingrediente:
Apă purificată, glicerină, gumă de xantan, polisorbat 20, pudră de fibre de dovleac, pudră de tărâțe de psyllium, pudră de iarbă de orz, pudră de coajă de ulm, pudră de rădăcină de cicoare (inulină), pudră de rădăcină de nalbă, pudră de fibre de măr, spirulină, arome naturale, vitamina E uleioasă, acid ascorbic, dihidrat citrat de sodiu, sorbat de potasiu, acid sorbic.

Zilnic, 2 cm de gel (aprox 3g). Pentru început recomandăm amestecarea gelului cu hrana preferată a pisicii, urmând ca mai apoi să îl puteți oferi direct. Ori aplicându-l pe lăbuțele din față, pentru a putea fi lins.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs GP-VET-7
Cod Bare 031658803330
Producător Vet's Best
Vârsta Kitten, Adult, Senior
Greutatea 100 g
Prezentare Tub
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.