Vet's Best Dental Wipes, 50 bucati

Vet's Best Dental Wipes, 50 bucati
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
21,27 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 22 puncte de loialitate. (22 puncte = 0,22 RON)

Este atât de simplu de folosit! Reduce tartrul și ajută la menținerea unei igiene orale optime. Are aromă de mentă proaspătă.
Beneficii:

  • Ușor și simplu de folosit
  • Reduce placa dentară și tartrul
  • Conferă o respirație proaspătă cu aromă de mentă
  • Degetare de unică folosință

Pastă de dinți enzimatică și periuță de dinți – trusă

Conține pastă de dinți special formulată, cu enzime, care curăță placa dentară și tartrul. Periuța de dinți are 3 laturi pentru a face perierea dinților simplă și ușoară din toate unghiurile.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vet's Best Dental Wipes, 50 bucati

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vet's Best. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena dentara marca Vet's Best pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vet's Best Dental Wipes, 50 bucati este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vet's Best Dental Wipes, 50 bucati la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vet's Best Dental Wipes, 50 bucati?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena dentara de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vet's Best Dental Wipes, 50 bucati la prețul 21,27 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vet's Best pentru caini de la Pet Mart!

Compoziție:
Apă, propilen glicol, digluconat clorhexidină(bactericid), glicerină, polisorbat 20, diazolidinil uree, metilparaben, propilparaben, ulei esențial de mentă sălbatică.

Lăsați câinele să miroasă și să testeze textura produsului. Frecați cu blândețe dinții și gingiile într-o mișcare circulară. Repetați cu un alt degetar dacă este necesar. Curățați dinții zilnic pentru rezultate bune. Recomandăm vizite periodice la veterinar.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs GP-VET-10
Cod Bare 3165880360
Producător Vet's Best
Notificare culori multiple Nu
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).