Vet's Best Comfort Calm Gel, 100 g

Vet's Best Comfort Calm Gel, 100 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
31,47 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Este perfect pentru situații stresante cum ar fi călătoriile, sau schimbările de mediu care afectează pisica. Conține relaxante naturale și cu efect calmant.
Recomandă acest produs și prietenilor

Este perfect pentru situații stresante cum ar fi călătoriile, sau schimbările de mediu care afectează pisica. Conține relaxante naturale și cu efect calmant. Pentru pisici cu vârsta de peste 8 săptămâni. 

Beneficii:

 • Ajută la reducerea anxietății în perioadele stresante
 • Recomandată în perioade de stres crescut, cum ar fi furtuni, tunete, artificii, călătorii.
 • Poate calma comportamentul agresiv.
 • Formulă cu ingrediente naturale, fără efect sedativ.
 • Nu conține melasă, sirop de porumb sau adaos de zahăr
 • Are un gust pe care pisicile îl adoră
 • Fără petroleum

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vet's Best Comfort Calm Gel, 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vet's Best. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria calmante/anxietate pisici marca Vet's Best pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vet's Best Comfort Calm Gel, 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vet's Best Comfort Calm Gel, 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vet's Best Comfort Calm Gel, 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria calmante/anxietate pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vet's Best Comfort Calm Gel, 100 g la prețul 31,47 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vet's Best pentru pisici de la Pet Mart!

Compoziție:
Apă, glicerină, L-Teină 0,45%.

Aditivi/kg:

 • Tehnologici: polioxietilenă 20 monooleat sorbitat 10g, gumă xantan 20g, conservanți. 
 • Nutriționali: vitamina E 1 UI.
 • Senzoriali: extract de rădăcină de valeriană1,1g, ulei de mușețel 1,1g, arome naturale.

Analiză nutrițională garantată:

 • Proteine brute (min) 0,1%
 • Grăsimi brute (min) 0,1%
 • Fibre brute (max) 0,1%
 • Umezeală (max) 82%
 • Materie anorganică (max) 0,5%

Energie 614kcal/kg (1,8kcal/3g)

Ingrediente:
Apă purificată, glicerină, gumă de xantan, polisorbat 20, L-theanină, extract de rădăcină de valeriană, ulei de mușețel, arome naturale,, vitamina E uleioasă, dihidrat citrat de sodiu, acid ascorbic, sorbat de potasiu, acid sorbic. 

Zilnic, 2 cm de gel (aprox 3g). Pentru început recomandăm amestecarea gelului cu hrana preferată a pisicii, urmând ca mai apoi să îl puteți oferi direct. Ori aplicându-l pe lăbuțele din față, pentru a putea fi lins. Poate fi administrat chiar înaintea evenimentului, după care poate se poate repetata la 6-8 ore, dacă este nevoie.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs GP-VET-3
Producător Vet's Best
Vârsta noua Kitten, Adult, Senior
Greutatea 100 g
Prezentare Tub
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.