Vet Life Dog Oxalati, 12 kg

VET LIFE NATURAL DIET DOG OXALATE 12 KG
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Vet Life Dog Oxalate 12 kg este o dieta completa pentru cainii adulti special conceputa pentru a reduce riscul de formare a calculilor urinari (de urati, de oxalati, de cistina) si este indicata in cazul cainilor care sufera de boli renale grave.

Vet Life Dog Ossalati 12 kg este o dieta completa pentru cainii adulti special conceputa pentru a reduce riscul de formare a calculilor urinari (de urati, de oxalati, de cistina) si este indicata in cazul cainilor care sufera de boli renale grave.

Produsul este fabricat din ingrediente de cea mai inalta calitate si care au trecut cu succes toate testele de control.

Caracteristici

 • pH urinar alcalin datorat actiunii citratului de potasiu in scopul de a creste solubilitatea cristalelor.
 • Continutul scazut de calciu si fosfor reduce concentratia acestor elemente in urina.
 • Continutul scazut de acizi nucleici previne formarea de calculi urati.
 • Continutul de proteine este redus, insa proteinele sunt de calitate inalta si au o valoare biologica ridicata.
 • Dieta bogata in calorii non-proteice.


Actiune terapeutica

Dieta veterinara Vet Life Urinary Ossalati contine cantitati reduse de calciu si vitamina D pentru a reduce concentratia calculilor oxalati.

De asemenea, contine o cantitatea mica de proteine si de aminoacizi sulfurici reducand astfel concentratia de calculi urati si cistina.

Determina alcalinizarea pH - ului urinar datorita actiunii citratului de potasiu, care in acelasi timp actioneaza si prin ridicarea punctului de saturatie al cristalelor prevenind formarea acestora.

In plus, aceasta dieta speciala contine concentratii foarte mici de cupru, in scopul de a prevenii actiunea toxica a acestuia, in cazul cainilor care sufera de dificultati digestive datorate excesului de cupru din ficat.  

Tratament

Se recomanda administrarea cantitatilor zilnice din tabelul de mai jos. Cantitatea zilnica poate fi modificata in functie de rasa, habitat, activitatea fizica, natura si gravitatea bolii. Ratia poate fi impartita in doua sau mai multe portii pe zi. Intotdeauna puneti la dispozitia cainelui un castron curat cu apa proaspata pe tot parcursul zilei.

Tabel greutate caine adult/cantitati zilnice recomandate min./max.

2 kg    40- 60 g
5 kg    80 - 110 g
10 kg    130 - 190 g
20 kg    220 - 310 g
30 kg    304 - 420 g
40 kg    380 - 520 g
50 kg    450 - 620 g
≥ 60 kg    9,0 - 11,0 g/kg
≥ 60 kg    9,0 - 11,0 g /kg

Perioada de utilizare recomandata:

 • pentru reducerea formarii calculilor de urati perioada de utilizare este de pana la 6 luni;
 • in caz de tulburari metabolice ireversibile ale acidului uric se recomanda utilizarea dietei pe termen nelimitat (toata perioada de viata);
 • pentru reducerea formarii calculilor de oxalati perioada de utilizare este de pana la 6 luni;
 • pentru reducerea formarii calculilor de cistina perioada de utilizare este de pana la 1 an;
 • in cazul insuficientei renale cronice se recomanda utilizarea dietei pe termen nelimitat (toata perioada de viata), iar in cazul insuficientei renale temporare perioada de utilizare recomandata este intre 2 - 4 saptamani.  


Contraindicatii

Nu este indicata la pui, caini in perioada de „calduri”, caini cu urolitiaza cu calculi de tip struvit, in primele doua saptamani dupa o interventie chirurgicala, hipoproteinemie, hiperlipidemie, caini care sufera de pancreatita.

NOTA: Inainte de utilizare sau pentru prelungirea perioadei de tratament cereti sfatul medicului veterinar.

Ingrediente

Orez, ovaz, grasimi de origine animala, oua intregi deshidratate, seminte de in, proteine de origine animala hidrolizate, pulpa de sfecla rosie deshidratata, ulei de peste, carbonat de calciu, ulei vegetal, clorura de sodiu. Sursa de proteine: oua intregi deshidratate.

Alcalinizator al pH - ului urinar: Citrat de potasiu (9g/kg). Vitamina D (total): 650 U.I.

Suplimente pe kg

Aditivi nutritionali: Vitamina A - 15000 U.I.; Vitamina D3 - 600 U.I., Vitamina E (Alfa-tocoferol 91%) - 600 mg; Vitamina C - 150 mg; Niacina - 38 mg; D-acid pantotenic - 15 mg; Vitamina B2 - 7,5 mg; Vitamina B6 - 6 mg; Vitamina B1 - 4,5 mg; Vitamina K3 (M.S.B. 53%) - 1,5 mg; Vitamina H - 0,4 mg; Acid folic - 0,45 mg; Vitamina B12 - 0,06 mg; Clorura de colina - 2000 mg; Beta-caroten - 1,5 mg; Oxid de zinc - 145 mg; Sulfat de zinc monohidrat - 160 mg; Sulfat de mangan monohidrat - 188 mg; Sulfat de fier monohidrat - 44 mg; Carbonat de fier - 60 mg; Sulfat de cupru pentahidrat - 9,6 mg; Iodura de calciu anhidru – 2,4 mg; Selenit de sodiu - 0,33 mg; Taurina - 1000 mg; L-carnitina - 250mg.

Aditivi tehnologici: Celuloza micro-cristalina; Antioxidanti.

Analiza garantata

Proteina bruta  - 9,50%, Grasimi si uleiuri brute - 19,00%; Fibra bruta - 1,90%; Cenusa bruta - 3,80%; Calciu - 0,30%; Fosfor - 0,20%; Sodiu - 0,20% ; Potasiu - 0,60%; Magneziu - 0,04%; Cloruri - 0,50%, Sulf - 0,15%, Hidroxiprolina - < 0,02%; Total aminoacizi polimerizati - 0,50%; Acizi grasi Omega 3 - 0,50%; Acizi grasi Omega 6 - 2,80%; EPA - 0,10%; DHA - 0,25%.

Valoare energetica EM: 3.990 Kcal/kg - 16,70 Mj/kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vet Life Dog Oxalati, 12 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vet Life Dog Oxalati, 12 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vet Life Dog Oxalati, 12 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vet Life Dog Oxalati, 12 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vet Life Dog Oxalati, 12 kg la prețul 278,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-FAR-190
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Afecțiuni Renale (Urinare)
Greutatea 12 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.