Vet Life Dog Neutered (>10kg), 12 kg/ sac

VET LIFE NATURAL DIET DOG NEUTERED +10 12 KG
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Vet Life Dog Neutered over 12kg - dietă completă concepută pentru menținerea sănătății câinilor adulți sterilizați. Previne formarea calculilor urinari și creșterea excesivă în greutate.

Vet Life Dog Neutered over 12kg - dietă completă concepută pentru menținerea sănătății câinilor adulți sterilizați. Previne formarea calculilor urinari și creșterea excesivă în greutate.

Produsul este fabricat din ingrediente de cea mai inalta calitate si care au trecut cu succes toate testele de control.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Caracteristici

 • Se realizează prin includerea încompoziţia dietei a sulfatului de calciu.
 • Susține funcțiile inimii.
 • Menţine masa musculară prin conversiadepozitelor de grăsime în energie.
 • Fibrele vegetale crează o senzațiede sațietate ajutând la menținereagreutății corporale.
 • Izoflavonoidele limitează efectelecauzate de absența hormonilor sexualiasupra metabolismului bazal.


Actiune terapeutica

 • Conținutul scăzut de grăsimi, dar cu nivel crescutde proteină al dietei reduce riscul de creştereexcesivă în greutate.
 • L-Carnitina din compoziţiadietei favorizează menţinerea masei musculareprin mobilizarea ţesutului adipos și convertirea luiîn energie.
 • Aportul redus de carbohidraţireduce riscul de apariţie a diabetului zaharat.
 • Includerea în compoziţia dietei a sulfatului de calciuprevine formarea calculilor urinari.  


Tratament

 • Produsul se administrează ca atare conform cantităţilor zilnice indicate în tabel.
 • Cantităţile zilnice se pot modifica în funcţie de rasă, habitat, activitatea fizică, temperamentul câinelui.
 • Cantitatea zilnică poate fi modificată în funcție de rasă, habitat, activitate fizică, natura și gravitatea bolii.
 • Rația poate fi împărțită în două sau mai multe mese pe zi.  


NOTA: Inainte de utilizare sau pentru prelungirea perioadei de tratament cereti sfatul medicului veterinar.

Ingrediente

Carne de pui deshidratată, ovăz, pulpă de sfeclăroșie deshidratată, gluten de porumb, ouăîntregi deshidratate, fibre vegetale de mazăre,grăsime de pui, carne de peşte deshidratată,seminţe de in, ulei de peşte, proteine de origineanimală hidrolizate, clorură de potasiu, uleivegetal, psilium, fructo-oligozaharide, mananoligozaharide, drojdie de bere uscată, sulfat decalciu dihidrat (0,4%), clorură de sodiu, extractde soia (sursă de izoflavonoide 500mg/kg),glucozamine, sulfat de condroitină

Suplimente pe kg

Vitamina A - 18000 U.I.; Vitamina D3 - 1200U.I.; Vitamina E (Alfa tocoferol 91%) - 600 mg; Vitamina C -300 mg; Niacină - 150 mg; D-acid pantotenic - 50 mg; VitaminaB2 – 20 mg; Vitamina B6 – 8,1 mg; Vitamina B1 - 10mg; Vitamina K (M.S.B. 53%) - 1,5 mg; Vitamina H - 1,5 mg;Acid folic - 1,5 mg; Vitamina B12 - 0,1 mg; Clorură de colină- 3000 mg; Luteină- 5mg; Beta-caroten - 5 mg; Oxid de zinc- 108 mg; Sulfat de zinc monohidrat - 120 mg; Sulfat demangan monohidrat - 180 mg; Sulfat de fifier monohidrat - 44mg; Carbonat de fier - 60 mg; Sulfat de cupru pentahidrat -42 mg; Iodură de calciu – 2,4 mg; Selenit de sodiu – 0,30mg; L-lizină HCI - 1500 mg; DL-metionină - 3500 mg;Taurină - 2000 mg; L-Carnitină - 350 mg. Aditivi organoleptici: extract de ceai verde 100mg, extract din semințe de struguri100mg. Aditivi tehnologici: Sepiolit 12000mg, celuloză micro-cristalină, antioxidanţi.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vet Life Dog Neutered (>10kg), 12 kg/ sac

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vet Life Dog Neutered (>10kg), 12 kg/ sac este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vet Life Dog Neutered (>10kg), 12 kg/ sac la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vet Life Dog Neutered (>10kg), 12 kg/ sac?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vet Life Dog Neutered (>10kg), 12 kg/ sac la prețul 0,00 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-FAR-197
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult
Talie Medie, Mare
Afecțiuni Sterilizați (Castrați)
Greutatea 12 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.