Ne așteptăm să existe întârzieri față de durata de livrare standard, datorită cererii mari. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.

Versele-Laga Haca Mix Hamster & Guinea Pigs, 20 kg

Hrana rozatoare, Versele-Laga Haca Mix Hamster & Guinea Pigs, 20 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
131,78 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

HaCa Mix este un aliment complet special pentru hamsteri (pitici) si cobai: un amestec bogat, variat, cu diverse cereale, seminte si nuci

  • Constituenti analitici: proteine brute 14%, grasimi brute 6,5%, fibre brute 12%, brute cenusa 6%, Vitamina A 6.500 UI / kg, Vitamina D3 1.250 UI / kg, Vitamina E 15 mg / kg, Vitamina C 150 mg / kg, Cupru-cupric (II) sulfat 6 mg / kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Versele-Laga Haca Mix Hamster & Guinea Pigs, 20 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria meniuri rozatoare marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Versele-Laga Haca Mix Hamster & Guinea Pigs, 20 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Versele-Laga Haca Mix Hamster & Guinea Pigs, 20 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Versele-Laga Haca Mix Hamster & Guinea Pigs, 20 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria meniuri rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Versele-Laga Haca Mix Hamster & Guinea Pigs, 20 kg la prețul 131,78 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cod intern produs BV-VER-76
Producător Versele Laga
Greutatea 20 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).