Versele Laga Complete Ferret, 2.5 kg

Versele Laga Complete Ferret, 2.5 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Hrană completă şi gustoasă pentru dihori, compusă din pelete 100% uşor de digerat şi extrudate.

Nu conţine cereale şi este bogată în proteine animale de pasăre (pui, raţă, curcan) şi somon.
Forma, dimensiunea şi textura peletelor au fost concepute special pentru nevoile dihorilor.
Fiecare peletă conţine aceeaşi combinaţie de ingrediente şi este îmbogăţită cu vitamine, minerale şi proteine. Uleiul de somon este o sursă importantă de acizi graşi Omega 3.
În general dihorilor le place gustul de pui deoarece sunt carnivori şi au nevoie de nutrienţi de origine animală.
Această hrană este bogată în taurină care este un aminoacid cu conţinut de sulf ce se găseşte în produsele animale şi este esenţial pentru buna funcţionare a muşchiului inimii.
Riscul de formare a ghemotoacelor de păr în tractul digestiv este redus datorită fibrelor naturale conţinute în pelete.
Dinţii dihorilor nu sunt protejaţi împotriva depunerilor de tartru. Hrana completă pentru dihori conţine fibre care fac peletele să fie mai tari şi mai crocante contribuind astfel la o mai bună curăţare mecanică a dinţilor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Versele Laga Complete Ferret, 2.5 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria meniuri rozatoare marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Versele Laga Complete Ferret, 2.5 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Versele Laga Complete Ferret, 2.5 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Versele Laga Complete Ferret, 2.5 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria meniuri rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Versele Laga Complete Ferret, 2.5 kg la prețul 95,74 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru rozatoare de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE: pasăre (pui 42%, curcan 6%, raţă 2%), cartof, grăsime animală, mazăre, pulpă de sfeclă, somon (1%), ulei de somon (1%), drojdie de bere, argilă Montmorillonite, ouă întregi uscate, FOS (0,3%), gălbenele, seminţe de struguri, yucca, rozmarin, ceai verde.

ADITIVI/KG: Aditivi nutriţionali: vitamina A 30000UI, vitamina D3 1500UI, vitamina E 300mg, vitamina C 50mg, E1 (fier) 75mg, E2 (iod) 2mg, E4 (cupru) 10mg, E5 (mangan) 86mg, E6(zinc) 98mg, E8(seleniu) 0,3mg, L-carnitina 40mg; Antioxidanţi.

CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină 40%, conţinut în grăsimi 20%, cenuşă brută 6,5%, celuloză brută 2%, calciu 1,2%, fosfor 1%, taurină 0,3%.

Cod intern produs MM-VER-33
Cod Bare 5410340613177
Producător Versele Laga
Vârsta Adult
Greutatea 2.5 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.