Versele Laga Complete Cuni Adult, 500 g

Versele Laga Complete Cuni Adult, 500 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Este o hrana completa plina de vitamine si nutrienti necesari iepurilor adulti. Complete Cuni Adult de la Versele Laga este o hrana echilibrata si sanatoasa, special adaptata nevoilor iepurilor. Hrana nu contine cereale si are fibre lungi, care ajuta la sanatatea sistemului digestiv si la tocirea naturala a dintilor. Amestecul contine morcovi, verdeturi si diverse plante, inclusiv timoftica. Datorita procesului special de prelucrare, peletele sunt usor de digerat si extrem de delicioase. Fiecare peleta contine acelasi amestec de ingrediente, fiind imposibila hranirea selectiva.

Acizii grasi omega-3 si 6 contribuie la sanatatea pielii si a blanii, iar pigmentii naturali de plante sprijina rezistenta generala a organismului. Hrana contine extract de yucca, un ingredient ale carui molecule se leaga de amoniu si alte componente care cauzeaza mirosuri neplacute. Astfel, mirosul neplacut este absorbit si redus substantial.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Versele Laga Complete Cuni Adult, 500 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Versele Laga Complete Cuni Adult, 500 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Versele Laga Complete Cuni Adult, 500 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Versele Laga Complete Cuni Adult, 500 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Versele Laga Complete Cuni Adult, 500 g la prețul 21,46 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-VER-29
Cod Bare 5410340612507
Producător Versele Laga
Notificare culori multiple Nu
Greutatea 500 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.