Astăzi, magazinul PetMart este deschis între orele 09:00-17:00. Vă așteptăm!

Versele Laga Complete Cavia, 1.75 kg

Versele Laga Complete Cavia, 1.75 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
74,54 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 75 puncte de loialitate. (75 puncte = 0,75 RON)

Este o hrană extrudată completă, gustoasă pentru porcuşori de Guineea, fabricată din ingrediente 100% uşor digerabile.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Versele Laga Complete Cavia, 1.75 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria meniuri rozatoare marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Versele Laga Complete Cavia, 1.75 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Versele Laga Complete Cavia, 1.75 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Versele Laga Complete Cavia, 1.75 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria meniuri rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Versele Laga Complete Cavia, 1.75 kg la prețul 74,54 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru rozatoare de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE: Derivate de origine vegetală (7% timothy, ierburi şi plante aromatice), extracte din proteine vegetale, fruct (soc), seminţe ( seminţe de in), minerale, fructo oligozaharidă (0,3%), gălbenele, yucca.
CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine 14%, Grăsimi 3,0%, Celuloză brută 20,0%, Cenuşă brută 7,0%, Calciu 0,8%, Fosfor 0,6%.

ADITIVI/KG: Aditivi nutriţionali: vit. A 10000UI, vit. D3 1200UI, vit. E 80MG, vit. C 1000 mg, E1(fier) 100 mg, E2 (iod) 2 mg, E4 (cupru) 10 mg, E5 (magneziu) 75 mg, E6 (zinc) 70 mg, E8 (selenium) 0,2 MG; antioxidanţi. 

INDICAŢII DE HRĂNIRE: a se administra câte 35-50 g pe zi.
Cod intern produs MM-VER-23
Cod Bare 5410340613122
Producător Versele Laga
Greutatea 1.7 kg
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.