VERMITAN 10%, 1 l

VERMITAN 10%, 1 l
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
108,41 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 109 puncte de loialitate. (109 puncte = 1,09 RON)

VERMITAN10%
Albendazol

INDICATII:
Nematode gastro-intestinale : Haemonchus, Ostertagia, Trichostrongylus, Strongyloides, Bunostomum, Coopera, Nematodirus, Chabertia, Oesophagostomum, Toxocara

COMPOZITIE :
100 ml contine :
-Albendazol 10 g
-Excipient pana la 100 ml
Albedazol este una din substantele cu cel mai larg spectru antihelmintic, fiind deopotriva activ asupra nematodelor, cestodelor si a trematodelor. Are si actiune ovocida, deci reduce posibilitatea de contaminare prin pasune.

INDICATII :
Se recomanda la bovine ,ovine si caprine precum si rumegatoare salbatice pentru prevenirea si tratamentul contra urmatoarelor grupe de endoparaziti:
- nematode gastro-intestinale : Haemonchus, Ostertagia, Trichostrongylus, Strongyloides, Bunostomum, Coopera, Nematodirus, Chabertia, Oesophagostomum, Toxocara;
- nematode pulmonare : Dictyocaulus, Protostrongyloidae;
- tenii : Moniezia;
- trematode adulte: Fasciola, Dicrocoelium, Varestrongylus, Elaphosrongylus.

SPECII: Bovine, ovine, caprine

MOD DE ADMINISTRARE SI DOZE:
Suspensia de Vermitan 10 % se administreaza oral cu un pistol autodozator.
- Bovine : doza generala este de 7,5 ml /100 kg greutate vie, iar inpotriva formelor adulte de trematode doza poate merge pana la 10 ml / 100 kg.
- Ovine si caprine: doza generala este de 0,5 ml / 10 kg greutate vie, iar pentru formele adulte de trematode doza va fi de 0,75 ml/ 10 kg.

PRECAUTII:
Animalele aflate in prima treime a gestatiei nu trbuie tratate cu Vermita.
Timp de asteptare:
-carne : 7 zile
-lapte : 2 zile

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu VERMITAN 10%, 1 l

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ceva Sante. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Ceva Sante pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul VERMITAN 10%, 1 l este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul VERMITAN 10%, 1 l la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești VERMITAN 10%, 1 l?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți VERMITAN 10%, 1 l la prețul 108,41 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ceva Sante pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VO-CEV-04
Producător Ceva Sante
Greutatea 1 kg
Volum 1 litru
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.