Veraflox Flavored, 7 tablete 60 mg

Veraflox flavored tablete 60 mg 1x7
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
147,11 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 148 puncte de loialitate. (148 puncte = 1,48 RON)

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă nu se pot comanda online. Acest medicament se eliberează doar din farmacie, în baza rețetei medicale emise de către un medic veterinar
Veraflox Flavored tablete 60 mg - Comprimate pentru caini in tratamentul rănilor infectate, piodermită superficială şi profundă, infecţii acute ale tractului urinar.
Recomandă acest produs și prietenilor

Veraflox Flavored tablete 60 mg - Comprimate pentru caini in tratamentul rănilor infectate, piodermită superficială şi profundă, infecţii acute ale tractului urinar.

Compoziţie Fiecare comprimat conţine:

Substanţă activă:

 • Pradofloxacină 60 mg,
 • Pradofloxacină 120 mg.

Modul de prezentare al produsului:

 • Comprimate de culoare maronie care sunt marcate pe o parte cu “P60”.
 • Comprimate de culoare maronie care sunt marcate pe o parte cu “P120”.

Indicaţii Câini:

Tratamentul:

 • rănilor infectate în infecţiile determinate de tulpini sensibile din grupul Staphylococcus intermedius (inclusiv S. pseudintermedius),
 • piodermită superficială şi profundă determinată de tulpini sensibile din grupul Staphylococcus intermedius (inclusiv S. pseudintermedius),
 • infecţii acute ale tractului urinar determinate de tulpini sensibile de Escherichia coli şi din grupul Staphylococcus intermedius (inclusiv S. pseudintermedius)
 • adjuvant în terapia mecanică sau chirurgicală parodontală în tratamentul infecţiilor gingivale şi ţesuturilor parodontale cauzate de tulpini sensibile de organisme anaerobe, de exemplu, Porphyromonas spp. şi Prevotella spp.(a se vedea punctul 11 “Atenţionări speciale”).

Contraindicaţii

 • Nu se utilizează la animale cu hipersensibilitate cunoscută la fluorochinolone.
 • Nu se utilizează la câini în timpul perioadei de creştere, deoarece dezvoltarea cartilajului articular poate fi afectată. Perioadă de creştere depinde de rasă. Pentru majoritatea raselor, produsele medicinale veterinare care conţin pradofloxacină nu trebuie să fie utilizate la câinii care au vârsta mai mică de 12 luni, iar la rasele mari la câinii care au vârsta mai mică de 18 luni.
 • Nu se utilizează la câinii care au prezentat leziuni ale cartilajului articular, deoarece leziunile se pot agrava în timpul tratamentului cu fluorochinolone.
 • Nu se utilizează la câinii cu tulburării ale sistemul nervos central (SNC), cum ar fi epilepsia, fluorochinolonele ar putea provoca convulsii la animale predispuse.
 • Nu se utilizează la câini în timpul sarcinii şi alăptării (a se vedea punctul 11 “Atenţionări speciale”).

Reacţii adverse

 • Uşoare tulburări gastro-intestinale tranzitorii, inclusiv vărsături au fost observate în cazuri rare, la câini şi pisici.
 • Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Specii ţintă Câini.

Posologie pentru fiecare specie, căi de administrare şi mod de administrare

Administrare orală.

Dozele

Doza recomandată de pradofloxacină este de 3,0 mg / kg greutate corporală o dată pe zi, în conformitate cu tabelele de mai jos. Pentru a asigura un dozaj corect, greutatea corporală trebuie determinată cât mai precis posibil pentru a se evita subdozarea.

Greutatea corporală acâinilor (kg)/Număr de comprimate/Doza de pradofloxacină (mg/kg greutate corporală)greutate corporală)
                                                               60 mg              120 mg
Pentru câini cu greutatea corporală sub 15 kg utilizaţi comprimatele care conţin 15 mg pradofloxacină
15 – 20                                                     1                                                                                                  3,0 – 4,0
20 – 30                                                     1½                                                                                               3,0 – 4,5
30 – 40                                                                                  1                                                                     3,0 – 4,0
40 – 60                                                                                  1½                                                                  3,0 – 4,5
60 – 80                                                                                   2                                                                     3,0 – 4,0

Durata tratamentului

Acest produs trebuie administrat atât timp cât vă recomandă medicul dumneavoastră veterinar. Durata tratamentului depinde de natura şi gravitatea infecţiei, precum şi de eficienţa acestui medicament asupra animalului dumneavoastră de companie. Pentru majoritatea infecţiilor următoarele durate de tratament sunt recomandate:

Indicaţii

Durata tratamentului (zile)

Infecţii ale pielii:

Piodermite superficiale:

14 – 21

Piodermite profunde:

14 – 35

Plăgi infectate:

7

Infecţii acute ale tractului urinar:

7 – 21

Infecţii ale gingiei şi a ţesuturilor parodontale:

7

Solicitaţi sfatul medicului veterinar dacă nu se observă o îmbunătăţire a condiţiilor clinice în 3 zile după începutul tratamentului, de asemenea pentru piodermite superficiale acest timp poate fi crescut până la 7 zile iar pentru piodermite profunde până la 14 zile.

Recomandări privind administrarea corectă

Comprimatele nu vor fi strivite sau administrate in hrană, ele vor fi administrate direct în gura animalului.

Precauţii speciale pentru depozitare

 • A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
 • Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare.
 • A nu se utiliza după data expirării marcată pe blister şi cutie.

Atenţionări speciale

 • Ori de câte ori este posibil, Veraflox va fi utilizat numai având la bază testele de sensibilitate.
 • Reglementările oficiale şi locale referitoare la substanţele antimicrobiene trebuie luate în considerare atunci când produsul este utilizat.
 • Fluorochinolonele vor fi păstrate ca rezervă pentru tratamentele care în condiţii clinice răspund puţin sau care vor răspunde puţin la alte clase de substanţe antimicrobiene.
 • Utilizarea necorespunzătoare a produsului medicinal veterinar aşa cum se menţionează în instrucţiunile RCP poate favoriza răspândirea bacteriilor rezistente la fluorochinolone şi poate scădea eficacitatea tratamentului cu alte chinolone, determinată de posibila rezistenţă încrucişată.
 • Piodermita apare cel mai frecvent secundar unei alte boli subiacente, prin urmare, este recomandabil să se determine cauza care a stat la bază şi să trateze animalul corespunzător.
 • În boli parodontale, curăţarea mecanică a dinţilor şi îndepărtarea plăcii şi a calculilor sau extracţia dinţilor sunt premisele pentru un efect terapeutic persistent. În caz de gingivită şi parodontoză, Veraflox ar trebui să fie utilizat numai ca un adjuvant al terapiei chirurgicale parodontale sau mecanice. Se vor trata cu Veraflox numai câinii la care numai prin tratament parodontal mecanic nu se consideră suficient pentru atingerea obiectivelor tratamentului parodontal.
 • Pradofloxacina poate creşte sensibilitatea pielii la soare. De aceea în timpul tratamentului, animalele, nu ar trebui să fie expuse la soare excesiv.
 • Spuneţi medicului veterinar dacă animalul dumneavoastră are insuficienţă renală. Excreţia prin rinichi este o cale de eliminare importantă pentru pradofloxacină la câini şi de aceea pradofloxacina ar trebui să fie utilizată cu precauţie la animalele care au insuficienţă renală.

Interacţiuni:

 • Sunt câteva produse medicinale care nu trebuie să fie administrate în timpul tratamentului deoarece daca sunt administrate împreună pot determina reacţii adverse grave. Vă rugăm să spuneţi medicului veterinar despre toate medicamentele pe care intenţionaţi să le administraţi animalului.
 • Prin urmare, Veraflox nu trebuie utilizat concomitent cu antiacide, sucralfat, multivitamine sau produse lactate, deoarece absorbţia de Veraflox poate fi scăzută. Mai mult, fluorochinolonele nu trebuie să fie utilizate în asociere cu medicamentele anti-inflamatoare non-steroidiene la animalele care au prezentat în trecut convulsii din cauza potenţialelor interacţiuni farmacodinamice din SNC.
 • Combinaţia de fluorochinolone cu teofilină ar putea creşte concentraţiile plasmatice ale teofilinei, prin modificarea metabolismului şi prin urmare ar trebui să fie evitate. Utilizarea combinată a fluorochinolonelor cu digoxina, de asemenea, ar trebui să fie evitată, deoarece biodisponibilitatea orală a digoxinei este crescută.

Supradozare:

În caz de supradozare pot apare simptome ca vomă şi fecale moi. Nu se cunosc antidoturi specifice pentru pradofloxacină (sau alte fluorochinolone) prin urmare, în caz de supradozare, tratamentul administrat trebui să fie simptomatic.

Gestaţie, lactaţie, fertilitate:

Siguranţa produsului Veraflox nu a fost stabilită pe durata gestaţiei şi lactaţiei.

 • Nu este recomandată utilizarea în perioada de gestaţie. Pradofloxacina a indus malformaţii fetale ale ochilor şi toxicitate maternă la dozele administrate la şoareci.
 • Nu este recomandată utilizarea în perioada de lactaţie. Studiile de laborator efectuate la căţei au demonstrat prezenţa artropatiei sistemice după administrarea de fluorochinolone. Fluorochinolone au capacitatea de a traversa placenta şi pot difuza în lapte. Nu au fost demonstrate efecte asupra fertilităţii la animale de reproducţie.

Pentru utilizator:

 • Deoarece comprimatele au efecte potenţiale dăunătoare, a nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
 • Persoanele cu hipersensibilitate cunoscută la fluorochinolone trebuie să evite contactul cu produsul medicinal veterinar.
 • Evitaţi contactul cu pielea şi ochii. Spălaţi-vă mâinile după utilizare.
 • A nu se consuma alimente şi băuturi pe durata utilizării. Fumatul este interzis pe durata utilizării.
 • În caz de înghiţire accidentală, consultaţi imediat medicul şi arătaţii prospectul sau eticheta.

Precauţii speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deşeurilor, după caz

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Veraflox Flavored, 7 tablete 60 mg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bayer. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice orale caini marca Bayer pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Veraflox Flavored, 7 tablete 60 mg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Veraflox Flavored, 7 tablete 60 mg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Veraflox Flavored, 7 tablete 60 mg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice orale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Veraflox Flavored, 7 tablete 60 mg la prețul 147,11 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bayer pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs MM-BAY-753
Cod Bare 4007221032595
Cod Intern Furnizor 82270027
Producător Bayer
Notificare culori multiple Nu
Volum Pet Naturals
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.