Vectra Felis, 3 pipete

Vetra Felis 3 pipete
-20%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 193,94 RON

Special Price 155,15 RON

Disponibilitate: În stoc

Vectra Felis este un antiparazitar extern, pentru tratamentul si prevenirea infestatiei cu purici la pisici.

INDICATII:

Purici:

Acest produs omoara puricii (Ctenocephalides felis) de pe pisicile infestate si previne infestatiile ulterioare pentru o perioada de o luna. De asemenea, previne inmultirea puricilor prin inhibarea dezvoltarii larvelor in mediul de viata al pisicilor pentru o perioada de 3 luni.

Produsul poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament pentru dermatita alergica provocata de purici (DAP) la pisici.

 

COMPOZITIE:

 

Un aplicator spot-on Vectra Felis (0,9ml) contine:

Dinotefuran...............423mg

Piriproxifen.............42,30mg

Acest produs medicinal este o solutie spot-on, ambalat in aplicatoare spot-on de unica folosinta.

 

ADMINISTRARE:

Dozele de tratament sunt cuprinse intre 42,3mg si 705mg dinotefuran/ kg greutate vie si intre 4,23mg si 70,5mg piriproxifen/ kg greutate vie pentru pisici cu greutatea cuprinsa intre 0,6 kg si10 kg greutate vie.

Mod de administrare: administrare spot-on (numai pentru uz extern)

 • Trebuie avut grija ca produsul medicinal veterinar sa fie aplicat pe pielea intacta.
 • Dupa o singura administrare, produsul medicinal veterinar va preveni infestarea pentru o luna.
 • Trebuie avuta grija ca doza aplicata, sau continutul aplicatorului sa nu vina in contact cu ochii animalului tratat sau ai altor animale.
 • Trebuie avut grija sa se aplice doza intr-o zona unde animalul sa nu se poata linge si trebuie sa va asigurati ca animalele nu se curata intre ele imediat dupa tratament.
 • Dupa administrarea produsului, se recomanda spalarea mainilor.

 

 

CONTRAINDICATII:

 • A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare din excipienti.
 • A nu se amesteca cu alte produse medicinale si a nu se aplica impreuna cu alte produse medicinale veterinare, in acelasi timp si in acelasi loc.
 • A nu se utiliza la pisici care cantaresc mai putin de 0,6 kg.
 • Nu a fost stabilita siguranta produsului medicinal veterinar pe durata gestatiei si lactatiei la pisici.
 • A nu se utiliza la caini!

 

REACTII ADVERSE:

S-au raportat foarte rar usoare descuamari, eriteme si alopecii tranzitorii, care in mod normal, se remit spontan, fara tratament.

Au fost raportate la locul de aplicare si unele efecte cosmetice trecatoare (aspect ud si aspect tepos al parului, reziduuri de culoare alba ) ce se pot mentine pana la 7 zile; totusi aceste efecte nu se mai observa de obicei dupa 48 de ore.

Aceste modificari nu afecteaza sanatatea sau eficacitatea produsului medicinal veterinar.

Dupa ingestia accidentala a produsului medicinal veterinar, pot aparea reactii tranzitorii ca voma, salivatia si diareea. Totusi aceste semne dispar fara a fi nevoie de vreun tratament in decursul a 4 ore.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vectra Felis, 3 pipete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ceva Sante. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe-pisici marca Ceva Sante pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vectra Felis, 3 pipete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vectra Felis, 3 pipete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vectra Felis, 3 pipete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vectra Felis, 3 pipete la prețul 155,15 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ceva Sante pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VO-CEV-36
Cod Bare 3411112124770
Producător Ceva Sante
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Superb
  Preț
  f bun si tine
 • F.bun
  Preț
  După o experiență neplăcută cu FIPREX, i-am administrat pisicii Vectra Felis și am obținut rezultate imediate! Este un produs eficace!
 • Vectra Felis
  Preț
  Este eficient .Sunt liniștită după ce mă întorc de la țară, săptămânal.
 • Achiziție verificată
  vectra felis
  Preț
  f.eficient
 • Achiziție verificată
  Vectra felis
  Preț
  Sunt multumita de produs.
  Mentionez ca am 2 pisici adulte care ies afara 4 ore/zi,printre feline comunitare.
 • Achiziție verificată
  F.BUN
  Preț
  Il folosesc in mod obisnuit pt.cele 2 pisicute ale mele,care ies aproape zilnic si pe afara,printre pisoii comunitari.
 • Vectra felis
  Preț
  F.BUN.
  Il folosesc in mod obisnuit pt.deparazitarea externa a celor 2 pisicute adulte care ies si pe afara,printre pisoii comunitari.
 • Vectra felis
  Preț
  Produsul mi-a fost recomandat de dr.veterinar la care am fost cu pisicuța găsită rănită pe stradă;era plină de purici.După aplicare,substanța a avut efect imediat.Am fost f.mulțumită de rezultat,cu atât mai mult cu cât aveam deja un motănel în casă și mă temeam să nu se umple și acesta,și casa:)))) cu puricii pisicuței.N-a fost cazul.
 • Achiziție verificată
  eficient
  Preț
  eficient
 • Achiziție verificată
  vectra felis
  Preț
  eficient
 • VECTRA FELIS
  Preț
  FOARTE BUN

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).