UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g

UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g - Unguent recomandat la animale de companie în tricofiţie, microsporoză, favusul, pitiriasis şi candidoza cutanată.

UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g - Unguent recomandat la animale de companie în tricofiţie, microsporoză, favusul, pitiriasis şi candidoza cutanată.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Alfa-[2,4-(Diclorofenil)-1H-Imidazol-1-Etanol] 2 g/100 g; Anestezina 1 g;
 • Excipienţi (vaselină albă) ad 100 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Unguent antimicotic este un produs care are ca substanţă activă un reprezentant al imidazolului, cu spectru larg de acţiune faţă de dermatofite la animale de companie (câini, pisici, reptile, păsări de colivie).
 • Produsul inhibă biosinteza ergosterolului, care are un rol însemnat în funcţionarea fiziologică a membranei celulare a fungilor.
 • Anestezina fiind un calmant local, elimină senzaţia de durere, evitând astfel gratajul.

SPECII ŢINTĂ: Câini, pisici, reptile, păsări de colivie.

INDICAŢII: Unguentul antimicotic este recomandat la animale de companie în: tricofiţie („pecingine” produsă de T. mentagrophytes), microsporoză (produsă de Microsporum canis, M. gypseum), favusul („acorionoza” produsă de Trichophyton quinckeanum), pitiriasis (produs de Malassezia pachydermatis) şi candidoza cutanată (produsă de Candida spp.).

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: La unele carnivore pot apare după ingerare reacţii de tip parasimpaticomimetic care se traduc prin: nelinişte, salivaţie, contracţii clonice musculare, bradicardie, mioză, urinări şi defecări frecvente, vomă. Ca antidot se foloseşte atropina.

MOD DE ADMINISTRARE: Unguentul se aplică în strat subţire pe pielea bolnavă, zilnic până la vindecare.

ATENŢIONĂRI

 • A se utiliza mănuşi de protecţie în timpul aplicării unguentului.
 • A se evita contactul cu ochii animalului şi omului.
 • Se va evita lingerea produsului de către animale.
 • In acest sens se aplică un guler de plastic.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți UNGUENT ANTIMICOTIC 30 g la prețul 16,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-425
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).