Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm

Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
23,99 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm este ideala pentru a mentine unghiile cainelui in conditii de sanatate. Este un produs de calitate, usor de folosit.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Maravet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria forfecute, clesti marca Maravet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria forfecute, clesti de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Unghiera Guillotine, 16 x 12 cm la prețul 23,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Maravet pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-MAR-5538
Cod Bare 8718274087932
Producător Maravet
Vârsta Puppy și junior, Adult, Senior
Talie Mare, Medie, Mică
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.