Umidificator pentru Terariu 76116

Umidificator pentru Terariu 76116
-10%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 195,08 RON

Special Price 175,57 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 176 puncte de loialitate. (176 puncte = 1,76 RON)

Reptiland Fogger este excelent pentru cresterea umiditatii in terarii. In special reptilele si amfibienii din padurile tropicale au nevoie de o umiditate constanta pentru a ramane sanatosi.
Recomandă acest produs și prietenilor

Reptiland Fogger este excelent pentru cresterea umiditatii in terarii. In special reptilele si amfibienii din padurile tropicale au nevoie de o umiditate constanta pentru a ramane sanatosi.
De asemenea, reptilele si amfibienii din zonele subtropicale si de stepa au nevoie de un nivel ridicat de umiditate dimineata. Umidificatorul este reglabil in mod continuu. In caz de lipsa a apei,
dispozitivul va opri automat membrana.

Creste umiditatea in raport cu marimea terariului cu pana la 100%. Asigura roua necesara dimineata in terariile desertice si simuleaza norii tropicali de ceata in terariile tropicale.
Consum de apa 200 ml / h
Date tehnice:

Transformator de tensiune, frecventa AC 230-240 V, 50 Hz
Unitate de umflare a tensiunii, frecventa AC 24 V
Putere nominala 20 W
Volum maxim de ceata 200 ml / h
Frecventa 1,7 MHz
Timp de lucru consecutiv Peste 10 ore

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Umidificator pentru Terariu 76116

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Trixie. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria intretinere terariu marca Trixie pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Umidificator pentru Terariu 76116 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Umidificator pentru Terariu 76116 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Umidificator pentru Terariu 76116?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria intretinere terariu de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Umidificator pentru Terariu 76116 la prețul 175,57 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Trixie pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs EX-TRI-1328
Cod Bare 4011905761169
Cod Intern Furnizor 4011905761169
Producător Trixie
Notificare culori multiple Nu
Putere 20 W
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.