TUSIFUG Sirop, 1 L

TUSIFUG Sirop 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

TUSIFUG Sirop 1 L - Adjuvant pentru afecţiuni respiratorii şi pentru tratamentul afecţiunilor respiratorii afrigore la câini şi pisici.

TUSIFUG Sirop 1 L - Adjuvant pentru afecţiuni respiratorii şi pentru tratamentul afecţiunilor respiratorii afrigore la câini şi pisici.

COMPOZIŢIE: Decoct de frunze de Plantago sp. (pătlagină)25 ml; Decoct de rădăcină de Glycyrrhiza glabra (lemn dulce) 25 ml; Decoct de rădăcină de Valeriana officinalis (valeriană) 25 ml; Zahăr 64 g; acid benzoic 0,2 g; apă distilată ad 100 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • TUSIFUG prin componentele sale acţionează asupra bronhiilor provocând decongestionarea acestora, dilatarea şi relaxarea musculaturii netede.
 • De asemenea are un efect emolient şi mucolitic producând liza mucozităţilor aflate pe căile respiratorii.
 • Datorită alcaloizilor prezenţi în valeriană are un efect sedativ pentru calmarea tusei.

SPECII ŢINTĂ: Câini şi pisici

INDICAŢII

 • Este recomandat ca adjuvant în terapia cu antibiotice în afecţiuni respiratorii (bronşite, pneumonii, bronhopneumonii) ca bronhodilatator, expectorant şi sedativ, la câini şi pisici.
 • Se recomandă şi pentru tratamentul afecţiunilor respiratorii afrigore.

CONTRAINDICAŢII: Nu se cunosc.

REACŢII ADVERSE: Nu se cunosc.

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se va administra pe cale orală, cu ajutorul unei seringi sau linguriţe după cum urmează:

 • la căţei: 0,2 – 0,4 ml tusifug /kg greutate corporală, o dată pe zi timp de 4-5 zile;
 • la pisici: 0,5 – 1 ml Tusifug/kg greutatecorporală, o dată pe zi timp de 4-5 zile.

ATENŢIONĂRI: Se va respecta strict diluţia de lucru.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu TUSIFUG Sirop, 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul TUSIFUG Sirop, 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul TUSIFUG Sirop, 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești TUSIFUG Sirop, 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți TUSIFUG Sirop, 1 L la prețul 97,10 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-466
Cod Bare 6420213379955
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).