TRICALD 3 x30 Comprimate

TRICALD 3 x30 Comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
16,26 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

TRICALD 3 x30 Comprimate - Supliment nutritiv pentru combaterea hipocalcemiilor, promotor de creştere si tonic general pentru caini si pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

TRICALD 3 x30 Comprimate - Supliment nutritiv pentru combaterea hipocalcemiilor, promotor de creştere si tonic general pentru caini si pisici.

COMPOZIŢIE

 • Pentru comprimatele de 1g: Carbonat de calciu 133,3 mg; Fosfat monocalcic (conţine65,6 mg fosfor) 266,6 mg; Gluconat de calciu 200 mg; Vitamina D3 100 UI; Excipienţi(amidon, aerosil, lactoză, PVP K30, CMC, talc, stearat de magneziu, avicel) până la 1000 mg
 • Pentru comprimatele de 2,5 g: Carbonat de calciu 333,25 mg; Fosfat monocalcic(conţine 65,6 mg fosfor) 666,50 mg; Gluconat de calciu 500 mg; Vitamina D3 250 UI;Excipienţi (amidon, aerosil, lactoză, PVP K30, CMC, talc, stearat de magneziu, avicel)până la 2500 mg

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Calciul sub formă de ioni provenit din cele trei surse de calciu, este indispensabilorganismului pentru desfăşurarea normală a proceselor fiziologice, ducând la intensificareaosteosintezei, tonifierea neuromusculară, stimularea fagocitozei şi a coagulării sângelui.
 • Ionul de calciu este necesar formării scheletului, dinţilor şi previne rahitismul la tineret.
 • Vitamina D3 asigură absorbţia intestinală a calciului şi fosforului precum şi fixarealor în oase. Este indispensabilă pentru funcţia reglatoare aparathormonului (echilibrul fosfor-calciu).

SPECII ŢINTĂ: Câini si pisici.

INDICAŢII

 • Pentru dezvoltarea armonioasă a scheletului la tineretul caninşi felin precum şi pentru reechilibrarea sistemului de electroliţi lafemelele în gestaţie şi lactaţie.
 • Acţionează ca tonic general.
 • În prevenirea şi în tratamentul deficienţelor de calciu ce apar înafecţiuni ca: rahitism, crampe musculare, tetanie.

CONTRAINDICAŢII: Ulcer gastro-duodenal, litiază renală şi hipercalcemie.

REACŢII ADVERSE: Administrarea îndelungată a produsului poate să ducă lahipercalcemie sau depunerea calciului în ţesuturile moi.

MOD DE ADMINISTRARE

Tricald3 se administrează pe cale orală, în următoarele doze zilnice:

 • câini sub 5 kg: 1 comprimat de 1 g/2 kg greutate corporală;
 • câini peste 5 kg: 3 comprimate de 1 g/10 kg greutate corporală sau 1 comprimat de2,5 g/10 kg. greutate corporală.
 • căţele în perioada de gestaţie şi lactaţie: 1 comprimat de 1 g/10 kg greutate corporală
 • pisici: 1 comprimat de 1 g/2 kg greutate corporală

Durata tratamentului este de minim 10 zile/lună, mai multe luni la rând în funcţie de stareafiziologică şi evoluţia clinică a animalului.

Tricald3 se administrează pe cale orală, ca atare sau mărunţit şi introdus în hrană.

ATENŢIONĂRI: Nu sunt

MOD DE PREZENTARE

 • Flacoane de polietilenă cu 20, 50, 80 comprimate de 1 g.
 • Flacoane de polietilenă cu 30 sau 100 comprimate de 2,5g.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu TRICALD 3 x30 Comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul TRICALD 3 x30 Comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul TRICALD 3 x30 Comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești TRICALD 3 x30 Comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți TRICALD 3 x30 Comprimate la prețul 16,26 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-345
Cod Bare 6420213268020
Cod Intern Furnizor 26802
Producător Romvac
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.