Totally Ferret Active, 7.5 kg

Totally Ferret Active 7.5 Kg
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Totally Ferret Active 7.5 Kg - Hrana foarte gustoasa si palatabila potrivita pentru dihorii ce participa la concursuri si cei pentru reproductie.

Totally Ferret Active 7.5 Kg - Hrana foarte gustoasa si palatabila potrivita pentru dihorii ce participa la concursuri si cei pentru reproductie.

 • Datorita cerintelor specifice speciei, dihorii adulti activi au o considerabila necesitate pentru depozitele mari de nutrientii, decat oricare carnivor, printre care se numara si pisicile.
 • Ingredientele de o inalta calitate utilizate in TOTALLY FERRET® ACTIVE sunt special adaptate metabolismului specific al dihorilor adulti.


Recomandari de hranire

Greutate / Consum de hrana zilnic (Grame pe zi)

 • 500 g - 15 g
 • 750 g - 20 g
 • 1000 g - 25 g
 • 1500 g - 30 g
 • 2000 g - 35 g

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Totally Ferret Active, 7.5 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bosch. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Bosch pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Totally Ferret Active, 7.5 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Totally Ferret Active, 7.5 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Totally Ferret Active, 7.5 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Totally Ferret Active, 7.5 kg la prețul 171,11 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bosch de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-BOS-777
Producător Bosch
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.