Tondigest, 100 ml

TONDIGEST 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
16,30 RON

Disponibilitate: Stoc limitat

Doar 1 în stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 17 puncte de loialitate. (17 puncte = 0,17 RON)

TONDIGEST 100 ml - Adjuvant tonic digestiv recomandat la tineretul bovin, porcin, la carnivore pentru stimularea poftei de mâncare, dar poate fi utilizat şi la alte specii de animale în faza de creştere şi îngrăşare.
Recomandă acest produs și prietenilor

TONDIGEST 100 ml - Adjuvant tonic digestiv recomandat la tineretul bovin, porcin, la carnivore pentru stimularea poftei de mâncare, dar poate fi utilizat şi la alte specii de animale în faza de creştere şi îngrăşare.

COMPOZIŢIE

 • Extract de iarbă de Artemisia absinthum (pelin) 25 ml; Extract de rădăcină de Gentiana lutea (ghinţură) 25 ml; Extract de fructe de Carum carvi (chimen) 25 ml;
 • Excipienţi (zahăr 64 g, acid benzoic 0,2 g, apă distilată ad 100 ml).

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Tondigest acţionează asupra sistemului digestiv prin stimularea secreţiei sucului gastric.
 • Are efect coleretic şi colagog, stimulând secreţia bilei şi eliberarea acesteia.
 • Produsul este recomandat pentru stimularea apetitului digestiv după intoxicaţii severe cu alcaloizi din plante sau după tratamentul parazitozelor.
 • Tondigest prezintă un uşor efect paraziticid care ajută la eliminarea viermilor intestinali (în special nematode), fiind recomandat ca adjuvant în tratamentele pentru eliminarea acestora.
 • Prin stimularea motilităţii intestinale, contribuie la eliminarea gazelor.
 • Datorită efectului galactogog, poate fi folosit pentru creşterea producţiei de lapte la rumegătoare.
 • Datorită efectului emenagog (reducerea stării de greaţă), poate fi administrat animalelor de companie în cazul unor călătorii lungi care provoacă disconfort digestiv.

SPECII ŢINTĂ: Suine, bovine, ovine, câini şi pisici

INDICAŢII

 • Este recomandat în special la tineretul bovin, porcin, la carnivore pentru stimularea poftei de mâncare, dar poate fi utilizat şi la alte specii de animale în faza de creştere şi îngrăşare.
 • Se recomandă ca tratament adjuvant în terapia cu antibiotice la viţei, purcei şi căţei, pentru refacerea apetitului digestiv.

CONTRAINDICAŢII: Produsul nu se va administra animalelor cu hiperaciditate gastrică.

REACŢII ADVERSE: Nu se cunosc.

MOD DE ADMINISTRARE

Pentru animale cu inapetenţă digestivă, convalescente sau în tratament cu antibiotice:

 • Suine: 0,5 – 1 ml Tondigest per kg greutate corporală, timp de 4 – 5 zile;
 • Bovine şi ovine: 0,25 – 0,5 ml Tondigest per kg greutate corporală, timp de 4 – 5 zile;
 • Câini şi pisici: 1 – 2 ml Tondigest per kg greutate corporală, timp de 4 – 5 zile; Tondigest se va administra per os cu linguriţa sau cu o seringă.

Pentru animale sănătoase la care se doreşte obţinerea unui surplus de greutate: dozele prezentate mai sus se vor administra în apa de băut sau în hrană.

ATENŢIONĂRI: Prin diluare cu apă produsul Tondigest se poate contamina uşor bacteriologic sau fungic; de aceea siropul trebuie consumat imediat după diluare.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Tondigest, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Tondigest, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Tondigest, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Tondigest, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Tondigest, 100 ml la prețul 16,30 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-464
Cod Bare 6420213216212
Cod Intern Furnizor 21621
Producător Romvac
Volum Advance
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.