Tetrapond Algofin 250 ML

Tetrapond Algofin 250 ML
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
44,02 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 45 puncte de loialitate. (45 puncte = 0,45 RON)

Tratament eficient si sigur pentru patura de buruieni persistente si alte alge deiaz.

Tratament intensiv pentru cele mai multe tipuri de alge care apar frecvent, cum ar fi patura de iarba, alge plutitoare si alge frotiu.

Cum functionează: atac targetat pe organismului si metabolismul algelor,împiedicând capacitatea lor de a photosynthesise.

Ingredient special activ este eficient pe o perioadă de aproximativ 2 până la 3 săptămâni.

Previne cresterea algelor în continuare.

Mentină cresterea algelor sub control pe termen lung.

Inofensiv pentru plantele acvatice, pesti si microorganisme, dacă este utilizatconform instructiunilor.

Dozare usoara si precisa.

Perfect pentru utilizarea cu următoarele produse pentru prevenirea algelor :Tetra Pond AlgoSchutz si Tetra Pond PhosphateMinus

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Tetrapond Algofin 250 ML

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Tetra. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie iazuri marca Tetra pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Tetrapond Algofin 250 ML este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Tetrapond Algofin 250 ML la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Tetrapond Algofin 250 ML?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie iazuri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Tetrapond Algofin 250 ML la prețul 44,02 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Tetra pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-TET-5285
Cod Bare 4004218750784
Producător Tetra
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.