Tetrapond Algoclean 300 ML

Tetrapond Algoclean 300 ML
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
90,94 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 91 puncte de loialitate. (91 puncte = 0,91 RON)

Actioneaza imediat impotriva algelor „matasea broastei”.
- Elimina algele dense si inhiba dezvoltarea algelor care tind sa creasca in jurul marginii iazului sau care plutesc sub forma unor paturi dense la suprafata apei 
- Actioneaza imediat
- Curata cursurile de apa sau cascadele
- Incredibil de usor de administrat 
- Chiar si cele mai persistente alge vor fi eliminate in 24 – 48 ore
- Nu se poate administra in iazurile cu sturioni
Se presara uniform un strat subtire de Tetra Pond AlgoClean peste zonele dense de crestere a algelor (max. 50 g la 1.000 litri). In caz de alge persistente doyarea se repeta saptamanal. Evitati contactul direct cu plantele. Dupa tratament eliminati algele moarte cat de mult posibil.

Ambalaj: 300 ml.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Tetrapond Algoclean 300 ML

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Tetra. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie iazuri marca Tetra pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Tetrapond Algoclean 300 ML este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Tetrapond Algoclean 300 ML la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Tetrapond Algoclean 300 ML?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie iazuri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Tetrapond Algoclean 300 ML la prețul 90,94 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Tetra pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-TET-7029
Cod Bare 4004218187757
Producător Tetra
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.