TETRATEC FILTRU INTERN 1000L/h

TETRATEC FILTRU INTERN 1000L/h
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
205,45 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 206 puncte de loialitate. (206 puncte = 2,06 RON)

Filtru intern pentru acvarii de apă dulce, cu sistem de directionare şi reglare a debitului de apă, sistem reglabil de aerare.
Recomandă acest produs și prietenilor


Cartuşul filtrant poate fi decuplat individual pt. a fi curăţat - unitatea de pompare poate să rămână fixată în acvariu. Cartuşul filtrant e împărţit în 2 camere pt. medii filtrante - poate fi spălata doar o parte a mediilor filtrante pt. a evita pierderea coloniilor de bacterii benefice.

Caracteristici tehnice:

Debit l/h:500-1000

Capacitate acvariu L: 120-200

Putere W: 14

Nr. de camere duble în cartuşul de filtrare: 2

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu TETRATEC FILTRU INTERN 1000L/h

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Tetra. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria filtre interne marca Tetra pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul TETRATEC FILTRU INTERN 1000L/h este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul TETRATEC FILTRU INTERN 1000L/h la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești TETRATEC FILTRU INTERN 1000L/h?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria filtre interne de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți TETRATEC FILTRU INTERN 1000L/h la prețul 205,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Tetra pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-TET-145
Cod Bare 4004218607675
Producător Tetra
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.