Ne așteptăm să existe întârzieri față de durata de livrare standard, datorită cererii mari. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.

Tetra Cichlid 1 L

Tetra Cichlid 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
92,89 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Hrana pentru pesti Tetra Cichlid Sticks de baza sub forma de sticsuri pentru toate speciile de Cichlide si pentru alte specii de pesti ornamentali de dimensiuni mari.

Stimuleaza cresterea sanatoasa si intensifica coloritul natural al pestilor iar sticsurile cu forma si dimensiuni asemanatoare unui vierme plutesc la suprafata apei stimuland comportamentul natural de hranire.

Continutul de nutrienti acopera necesarul de proteine specific speciilor de rapitori si asigura o dieta echilibrata, la fel ca in salbaticie iar Formula Bio-Active - cu nutrienti de inalta calitate, reduce cantitatea de excremente produsa de pesti.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Tetra Cichlid 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Tetra. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana pentru ciclide si discus marca Tetra pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Tetra Cichlid 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Tetra Cichlid 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Tetra Cichlid 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana pentru ciclide si discus de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Tetra Cichlid 1 L la prețul 92,89 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Tetra pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-TET-8945
Cod Bare 4004218198975
Producător Tetra
Greutatea 300 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).